Botoșaniul sărbătorește un an de Uvertura Mall!

Botoșaniul sărbătorește un an de Uvertura Mall!
Uvertura Mall aniversează sâmbătă, 29 martie, un an de la inaugurare. Pentru a marca evenimentul, reprezentanții centrului comercial au decis să organizeze in weekendul aniversar 29, 30 martie două mari evenimente, pe lângă cadourile garantate pentru cumpărători și premiile de peste 20000 de lei în cumpărături din mall.

Concert aniversar extraordinar al Filarmonicii din Botoșani

Sâmbătă, 29 martie, începând cu orele 18:00, va avea loc la etajul 4 al mall-ului concertul extraordinar al Filarmonicii Botoșani, dirijat de Liviu Buiuc. Programul este intr-adevăr unul de sărbătoare și va oferi tuturor botoșănenilor plăcerea de a intra în armonie cu Ceaikovski, Strauss, Bizet, Rossini, Dvorak.

Concert incendiar Alb Negru

Trupa Alb Negru își va cânta hiturile împreună cu botoșănenii prezenți la Uvertura Mall, duminică, începând cu orele 18:00. Trupa formată din Kamara și Andrei Ștefănescu este un exemplu pentru muzica românească. Este una dintre cele mai cunoscute și valoroase formații românești ai ultimilor 10 ani.

Fără fițe, efecte pe voce și cu mult talent autentic trupa a debutat în 2004 câștigând Premiul de Excelentă Artistică la Festivalului de la Mamaia, pe care doi ani mai târziu l-au și câștigat cu piesa Hello (Muza mea).

În 2007 alături de Todomondo, au câștigat finala națională Eurovision și au reprezentat România la Helsinki, unde s-au clasat pe locul 13 din 41 de țări. Cei doi au lansat împreună 4 albume, 8 videoclipuri și 9 single-uri.

"Mi-e sete de tine" a fost declarat cel mai ascultat hit in 2013, doar single-ul, fara videoclip, avand peste 10.000.000 de view-uri pe You Tube.

COMUNICAT DE PRESA
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
5

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
31

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
117

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...