Cătălin Crișan, director la postul lui Pinalti

Cătălin Crișan, director la postul lui Pinalti

 Catalin Crisan  

Televiziunea Giga TV va fi lansată oficial din 24 ianuarie cu mai multe nume cunoscute la pupitru. Directorul general al postului este Cătălin Crişan, care se va ocupa de coordonarea zonei de divertisment. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Axinte va avea un matinal în cadrul postului de televiziune, iar Marius Florea Vizante negociază o emisiune.

Contactat de paginademedia.ro, Cătălin Crişan a confirmat numirea în funcţie, precizând că pe viitor va avea o emisiune de duminică. "Va fi o grilă extrem de variată. Deocamdată păstrăm surpriza în ceea ce priveşte prezentatorii şi producătorii", a declarat Cătălin Crişan.

Postul TV al lui Gheorghe Ştefan – Pinalti lansat sub sloganul "Gândeşte altfel" emite deja prin reţelele Dolce Digital, RCS, IPTV, Akta şi NextGen, urmând ca din 24 ianuarie, de ziua Unirii, postul să lanseze grila oficială, după cum a declarat pentru paginademedia.ro managerul de proiect, George Harabagiu.

Licenţa televiziunii este operată de o firmă din Piatra Neamţ, controlată de Gheorghe Ştefan – Pinalti.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Axinte va avea un matinal în cadrul postului de televiziune, iar actorul Marius Florea Vizante va avea şi el o emisiune de divertisment. Surse interne au mai precizat că postul este în discuţii pentru achiziţionarea unui format de emisiune culturală ce va fi prezentată de Valentin Iliescu, actualul ministru pentru relaţii cu parlamentul.

Giga TV va fi condusă de un board de directori format din Cătălin Crişan, Alexandru Căruceriu, producător general, Daniel Nechita, director de marketing şi George Harabagiu, project manager şi realizator al emisiunii de investigaţie Ţinta.

Principalul jurnal al postului, de la ora 18.00, va fi prezentat de Dumitru Boanţă împreună cu o parteneră, pe care reprezentanţii postului au refuzat să o dezvăluie. Dumitru Boanță, fost Antena 1, a fost în centrul unei situații delicate în această vară, când a plecat în Statele Unite ale Americii.

La vremea respectivă, posturile Antena1 și Antena3 au susținut că l-au jutat pe Boanță să obțină viza de jurnalist pentru SUA în vederea realizării unui "interviu cu potenţial notabil pentru opinia publică naţională", dar nu au știut de intenția acestuia de a rămâne acolo. Canalele Intact s-au delimitat de Boanță.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
531

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
58

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
63

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...