Castigatorii concursului "Cel mai util si ingenios obiect facut din deseuri”

Concursul "Cel mai util şi ingenios obiect făcut din deşeuri" şi-a desemnat câştigătorii pentru faza locală.
Desfăşurat în perioada 29 aprilie – 19 mai 2009, concursul s-a adresat şcolilor cu clasele I - VIII din judeţul Botoşani.
Acestea au avut de realizat un obiect util şi original făcut în proporţie de 80% din deşeurile reciclabile (plastic, hârtie, textile, etc) rezultate din activitatea de zi cu zi.

Concursul organizat de Agenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani, în parteneriat cu Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Bacău, este dedicat Zilei Mondiale a Mediului şi Anului European al Creativităţii şi Inovării .

Câştigătorii primei ediţii a concursului sunt:
-Locul I Eco Şcoala cu clasele I – VIII nr. 11 Botoşani
-Locul II Eco Scoala de Arte şi Meserii Botoşani (fosta şcoală specială)
-Locul III Eco Şcoala Cătămărăşti Deal
-Menţiuni: Liceul de artă Ştefan Luchian Botoşani şi Liceul Sportiv Botoşani

Lucrările premiate vor fi trimise la ARPM Bacău pentru etapa regională a concursului care se desfăşoară  în perioada 21 mai - 4 iunie 2009.
Festivitatea de premiere va avea loc pe 4 iunie 2009 la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Bacău.

Premiile au fost oferite de sponsorul SC ECOROM AMBALAJE S.A. Bucureşti şi constau în: şepci, agende, seturi creioane, penare, rucsacuri, caiete şi seturi de colorat.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...