Avem cei mai buni elevi de clasa a XI-a la latina!

Avem cei mai buni elevi de clasa a XI-a la latina!

 IONELA CUCIUREANU, Colegiul A.T.Laurian - prof. Dorica Coca  

Succes national al elevilor botosaneni la concursul national de Limba Latina, competitie organizata in perioada 21-24 mai, la Constanta.

"A fost ceva surprinzator, pentru ca la clasa a XI-a, unde am avut patru concurenti din Botosani, s-a luat cam tot ce se putea ca premiu, toata lumea fiind astfel uimita de elevii nostri. Practic, concurenta a fost intre elevii din Botosani", a declarat Dorica Coca, profesor de Limba si literatura Latina la Colegiul A.T. Laurian Botosani.

Elevii care au reprezentat cu succes judetul Botosani la acest concurs national de Limba Latina sunt de la Seminarul Teologic Sfantul Gheorghe Botosani (mentiune), doua eleve sunt de la Colegiul Grigore Ghica Dorohoi (obtinand Premiul II si III), iar Ionela Cuciureanu, de la Colegiul A.T. Laurian (Premiul I).

"Munca este mai mare cu fiecare an care trece. Cred ca ceea ce conteaza cel mai mult este experienta dobandita acolo si, totodata, experienta pe care o dobandim asupra Limbii Latine", a precizat Ionela Cuciureanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...