Carrefour Botosani a distribuit apa plata localnicilor din zonele afectate de seceta

Carrefour Botosani a distribuit apa plata localnicilor din zonele afectate de seceta
Carrefour Botosani a donat cetatenilor din Nicseni aproximativ 650 de litri de apa, ce au ajuns initial in posesia Primariei din localitate, urmand ca angajatii administratiei locale sa distribuie baxurile in functie de prioritatile zonale.

Sub umbrela solidaritatii, initiativa vine la inceput de an in sprijinul cetatenilor din localitatea Nicseni, judetul Botosani, unde, din cauza precipitatiilor scazute care au afectat panza freatica, fantanile au ramas fara apa potabila.

Alimentarea cu apa in caz de seceta sau precipitatii insuficiente este o problema care se repeta in judetul Botosani de mai multi ani, pompierii intervenind in nenumarate randuri cu cisterne de alimentare pentru consum.

Carrefour Romania a acordat intotdeauna o atentie sporita problemelor cu care se confrunta comunitatea si s-a implicat activ in rezolvarea acestora.

"Una din cele trei axe strategice de responsabilitate sociala a companiei este cea de solidaritate, potrivit careia aceasta actioneaza prin programe sociale si donatii pe teme de educatie, sanatate, integrare sociala, dar si in caz de calamitati sau dezastre naturale neprevazute. Centrata intotdeauna pe obtinerea rezultatelor, Carrefour se implica, atat financiar, cat si logistic in derularea si implementarea activitatilor de solidaritate", a declarat Iustinian Olariu, directorul hypermarket-ului.

(Material publicitar).