Carina s-a stins după doi ani de suferință cruntă. ”Fluturașii” de la grădiniță: ”Ne rugăm ca sufletul tău să fie în pace!”

Pierderea unui copil este cea mai cruntă durere cu care se confruntă un părinte. Iar atunci când moartea vine după ani de chin, de durere, de luptă pentru fiecare fărâmă de viață, durerea este înmiită.

Carina s-a stins după doi ani de suferință cruntă. ”Fluturașii” de la grădiniță: ”Ne rugăm ca sufletul tău să fie în pace!”

Zeci de campanii s-au derulat de-a lungul anilor pentru salvarea copiilor loviți de boli cumplite. Uneori viața a ieșit învingătoare. Însă moartea, de multe ori, nu s-a dat în lături din a frânge vieți fragede. Prunci frumoși, fără păcate, fără patimi. Prunci care străbat prăpăstii de durere, de chin, cărora niciodată nu le auzim strigătul mut în fața neputinței.

Se spune despre acești copii că se nasc îngeri. Ei trăiesc precum mucenicii și mor ca niște sfinți. Orice am rosti și orice am simți, nu putem cu nimic să alinăm sufletele arse ale părinților.

Este nedrept. Este strigător la Cer.

În vârstă de 6 anișori, Carina Rotariu nu a apucat să fie școlăriță.

La mai bine de doi ani de când, în urma unui CT, se descoperea că fetița are o tumoră gigant pe creier, a venit și vestea pe care toată lumea spera să nu o audă niciodată: Carina a urcat la ceruri.

Colegii de la grădiniță, alături de doamnele educatoare, au transmis un mesaj dureros.

”Dumnezeu să te așeze în ceata îngerilor, Carina! Colectivul Grupei Fluturașilor al Grădiniței nr. 6, Dorohoi, împărtășește durerea profundă a pierderii Carinei Rotariu, care în ciuda voinței și a luptei curajoase, a plecat spre o lume mai bună. Ne rugăm ca sufletul tău să fie în pace, iar familia să găsească puterea de a trece peste această pierdere imensă! Dumnezeu să te așeze în ceata îngerilor!”, estee mesajul trist transmis de colectivul cadrelor didactice de la Grădinița nr. 6 din Dorohoi.

Dumnezeu să o odihnească în pace!
Condoleanțe familiei greu încercate!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
34

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
28

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
108

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...