Captura importanta de tigari de contrabanda!

Captura importanta de tigari de contrabanda!
Sute de pachete de tigari descoperite de politistii de frontiera botosaneni! Tigarile urmau sa fie comercializate pe piata neagra.

Un echipaj format din politisti de frontiera de la Sectorul PF Stanca, in cooperare cu forte de ordine din Dobarceni, au oprit un autovehicul care circula pe comunicatia Stanca-Dobarceni.

In autovehicul se afla un cetatean roman, Florin N., de 28 de ani, care a declarat ca se indrepta spre Dobarceni, venind din Stanca. In urma controlului efectuat de politistii de frontiera, au fost descoperite in portbagajul autovehiculului 892 pachete de tigari cu timbru R. Moldova.

“Cetateanul roman a justificat ca tigarile au fost achizitionate de la diverse persoane din localitatea Stanca, urmand a fi comercializate in localitatea Dobarceni, a declarat purtatorul de cuvant al IPJF Botosani, Minodora Racnea.

In urma constatarilor, politistii de frontiera au aplicat cetateanului amenda contraventionala in valoare de 1500 lei, iar tigarile in valoare de 3900 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.

Infractiunea constatata de politistii de frontiera se adauga la cele depistate de catre echipajele politiei judetene si ale Inspectoratului de Jandarmi.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

INSP: Două persoane s-au infectat cu virusul West Nile în ultima săptămână

Vineri, 30 Septembrie 2022
57

Două persoane s-au infectat cu virusul West Nile în ultima săptămână în România, numărul total ajungând la 44, a informat, joi, Institutul Naţional de Sănătate Pu...

Autoritățile locale vor fi obligate să implementeze colectarea separată a deșeurilor textile și periculoase. Noi reguli privind gestionarea deșeurilor, adoptate la Guvern

Vineri, 30 Septembrie 2022
40

Din cauza nivelului redus al îndeplinirii de către autoritățile administrației publice locale a obligațiilor ce le revin în materia gestionării deșeurilor, România se află sp...

Cei ce vor să-și înlocuiască becurile convenționale cu becuri LED vor putea primi de la stat vouchere de 200 de lei

Vineri, 30 Septembrie 2022
119

Persoanele fizice interesate de schimbarea becurilor convenționale pe care le folosesc acum în locuințe, ce au un consum mare de energie electrică, cu unele LED, ce consumă mai puțin, vor p...