Cadouri oferite cu ocazia debutului noului an şcolar-FOTO

Cadouri oferite cu ocazia debutului noului an şcolar-FOTO
Odată cu începerea noului an şcolar, hypermarket-ul Carrefour Botoşani a oferit celor aproximativ 50 copii de la Grădiniţă cu program normal nr. 1 Botoşani pachete cu dulciuri, fructe şi jucării.

Bineînţeles că de la această acţiune nu puteau lipsi minunatele personaje precum Albă ca Zăpada sau Mickey şi Minnie, pe care copiii le îndrăgesc foarte mult.

Plini de entuziasm şi cuminţi pe scaunele, copiii au cântat şi au spus poezii, fericiţi fiind de prezenţa oaspeţilor.
 
“Încercăm de fiecare dată să susţinem comunităţile locale în cadrul cărora activăm iar educaţia şi alimentaţia sunt doi dintre pilonii de baza ai strategiei noastre, de aceea alegem cu drag să susţinem proiecte care să aibă la baza aceste componente. Pentru noi, copiii sunt extrem de importanţi. Dorim că aceştia, în momentul în care ne calcă pragul, să se simtă că într-o poveste şi să fie cu zâmbetul pe buze. Astfel, îi aşteptăm pe părinţi să ne viziteze cu copiii la Casa Familiei, un concept unic pe piaţă. Casa Familiei este o casă de marcat prietenoasă, ce îi va încuraja pe copii să dea o mâna de ajutor părinţilor la cumpărături!", au declarat reprezentanţii hypermarket-ului Carrefour.

(Material publicitar).