Brasovean beat crita, depistat la volan de politistii din Todireni!

Dat jos din masina inainte de a provoca o nenorocire pe drumurile din judet!

Luni dimineata, in jurul orei 05.30, in baza unor informatii obtinute, politistii din comuna Todireni, judetul Botosani, au oprit in trafic un autoturism la valanul caruia a fost identificat conducatorul auto A. Ciprian-Mihai, de 29 de ani, din municipiul Brasov, aflat sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma testarii cu aparatul etilotest, soferului i s-a stabilit o concentratie de 1,01 mg/litru alcool pur in aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodata, a fost dispusa masura retinerii permisului de conducere.

Fata de conducatorul auto se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice avand o alcoolemie prste limita legala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...