BOTOŞANI: Bătut de tatăl unui coleg de clasă, un copil de 10 ani a ajuns la spital!

BOTOŞANI: Bătut de tatăl unui coleg de clasă, un copil de 10 ani a ajuns la spital!
Copilul de 10 ani a ajuns la spital, acuzând dureri de spate. Poliţiştii au deschis o anchetă şi efectuează cercetări faţă de bărbatul care l-a lovit pe băiat, fiind acuzat de loviri şi alte violenţe.

Un copil în vârstă de 10 ani, din localitatea Baranca, comuna Hudeşti, a ajuns, vineri, la spital după ce a fost bătut de tatăl unui coleg.

Băiatul mergea dimineaţă la şcoală, iar pe drumul către unitatea de învăţământ s-a întâlnit cu tatăl colegului cu care era în conflict.

Când l-a văzut, bărbatul a coborât dintr-o caruţă şi a început să îi ceară socoteală copilului de 10 ani, iar la un moment dat a început să îl lovească cu palmele.

Băiatul a reuşit să fugă şi şi-a anunţat părinţii, o Ambulanţă deplasându-se la faţa locului. Copilul a fost adus la Spitalul din Dorohoi, acuzând dureri puternice la spate.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetări faţă de bărbat pentru loviri sau alte violenţe.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
6

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
62

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
25

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...