Botosaneanul transportat la Bucuresti cu un elicopter SMURD a fost operat!

Botosaneanul transportat la Bucuresti cu un elicopter SMURD a fost operat!
Barbatul din Botosani care a fost transportat miercuri cu un elicopter SMURD intr-o clinica din Bucuresti a fost operat, insa medicii sunt in continuare rezervati in privinta sanselor de insanatosire a acestuia.

Botosaneanul, diagnosticat cu o grava afectiune la nivelul aparatului circulator, a fost preluat de pe Stadionul Municipal Botosani cu un elicopter al Serviciului Medical de Urgente Resuscitare si Descarcerare – SMURD si transportat pana la Bucuresti.

Diagnosticat cu o disectie de aorta, barbatul a fost internat de urgenta in Clinica de Chirurgie Cardiovasculara a Spitalului Militar Central si supus unei interventii complexe, care a durat cateva ore.

Medicii bucuresteni au precizat, dupa operatie, ca disectia de aorta este extinsa pe mai multe vase de sange din tot organismul. Afectiunea botosaneanului este destul de rara, cu o rata de supravietuire foarte scazuta.

Medicii botosaneni spun, insa, ca exista si cazuri in care persoane diagnosticate cu aceasta afectiune au trait fara probleme ani de zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comuna sărăciei lucii renaște. Cum și-au reparat cetățenii singuri școala: „Ne era și teamă să nu se înece copiii la bude!”

astăzi, 07:13
18

Comuna Dimăcheni, din județul Botoșani, este formată din trei sate cu doar 1.300 de suflete. Pe teritoriul comunei nu-și avea sediul niciun agent economic iar localnicii trăiau doar din agricult...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Patapie; Sf. Ap. Cezar, Tihic şi Onisifor

astăzi, 07:01
7

Apoi, a venit la Constantinopol, unde a făcut multe şi mari minuni: le-a redat orbilor vederea, i-a tămăduit pe cei care sufereau de hidropizie, ungându-i cu untdelemn sfinţit, a izgonit de...

Accident cu patru victime în această seară, mașină răsturnată pe marginea drumului! (Foto)

Joi, 7 Decembrie 2023
1889

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de prim ajutor SMURD, dar și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambul...