Botosaneanul decedat in accidentul produs la Hudum a suferit un infarct - completare

Botosaneanul decedat in accidentul produs la Hudum a suferit un infarct - completare
Martorii teribilului accident petrecut dimineata in zona Hudum au privit neputinciosi cum Dacia botosaneanului Dumitru Gradinaru s-a izbit in plin in izoterma cu numar de Maramures.

"Venea de pe contrasens. Cel cu autospeciala a incercat sa-l evite, a tras dreapta de volan, dar soferul din Dacia nu am vazut sa schiteze niciun gest de a evita impactul. Cred ca a facut un infarct inainte de a avea loc accidentul", a precizat unul dintre martorii accidentului. Politistii spun ca este foarte posibil ca soferul Daciei sa fi suferit un infarct, dar un exclud nici varianta ca barbatul sa fi adormit sau sa fie vorba despre o eroare la volan. Medicii de la Ambulanta nu au putut decat sa constate decesul, desi s-a intervenit pentru acordarea primului ajutor chiar in timp ce victima se afla intre fiarele contorsionate ale masinii.

"Din pacate, persoana aflata la volan era deja decedata. Dupa pozitia capului, poate fi forba despre o fractura a coloanei cervicale in momentul impactului, insa nu putem spune daca aceasta a fost si cauza decesului. Acest lucru va fi stabilit la necropsie", a precizat Bogdan Ursu, medic in cadrul SJA Botosani. Pentru scoaterea corpului neinsufletit din masina a fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare ale SIAMUD pentru a taia partea din dreptul soferului.

Pana la finalizarea anchetei, politistii sunt destul de rezervati cu privire la cauzele care au condus la producerea tragediei. "Conducatorul autoturismului se pare ca nu a adaptat viteza in curba, in conditii de carosabil umed si intr-o curba la dreapta a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal izoterma cu numar de Maramures care circula regulamentar", a precizat subcomisarul Dumitru Ciornei, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere. Circulatia a fost intrerupta pe tronsonul de drum european intre Hudum si Baisa pentru mai mult de o ora.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
179

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
259

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
180

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...