Botoşăneancă trimisă după gratii! Ce au descoperit poliţiştii când s-au dus să o ridice de acasă! FOTO

Botoşăneancă trimisă după gratii! Ce au descoperit poliţiştii când s-au dus să o ridice de acasă! FOTO
O botoşăneancă a fost condamnată la închisoare cu executare, iar angajaţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie s-au dus luni seară să o ridice în vederea încarcerării. Numai că atunci când au ajuns la locuinţa femeii din municipiul Botoşani, şi-au dat seama că aceasta a plecat de acasă.

Luni seară, poliţiştii trimişi să o ridice pe Rodica Cărpuş, pentru a o conduce într-o unitate de detenţie, au avut "surpriza" să constate că femeia dispăruse de acasă. În zadar au căutat-o prin casă, prin curte, femeia parcă intrase în pământ. În atari condiţii, poliţiştii au fost nevoiţi să se întoarcă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean cu mâna goală.

Abia la ora 23.00, femeia a venit singură la sediu, de unde a fost transferată la Penitenciar, urmând ca ulterior să fie depusă într-o unitate de detenţie pentru femei.

Asta după ce tot luni, Curtea de Apel Suceava s-a pronunţat într-un dosar în care fusese judecată afacerista Rodica Cărpuş, botoşăneanca ce în urmă cu un an făcea grevă în faţa Primăriei, solicitând ajutor pentru a-şi dovedi nevinovăţia într-un caz de tulburare de posesie.

Potrivit deciziei Curţii de Apel, instanţa "respinge apelul declarat de inculpata Cărpuş Rodica împotriva sentinţei penale nr. 2106/24.06.2014 a Judecătoriei Botoşani, ca nefondat. Obligă apelanta inculpată să plătească statului suma de 500 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare din apel. Admite apelul declarat de partea civilă Husac Valeriu Dorin împotriva sentinţei penale nr. (..) a Judecătoriei Botoşani. Desfiinţează în parte sentinţa penală apelată şi în rejudecare: Revocă suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 6 luni închisoare aplicată inculpatei Cărpuş Rodica prin sentinţa penală nr. 1331/11.05.2005 a Judecătoriei Botoşani, definitivă la data de 24.05.2006, urmând ca aceasta să execute pedeapsa principală de 6 luni închisoare, alături de pedeapsa amenzii în cuantum de 1.800 de lei aplicată de prima instanţă. Admite, în parte, acţiunea civilă formulată de partea civilă Husac Valeriu Dorin, şi, în consecinţă: Obligă pe inculpata Cărpuş Rodica să plătească părţii civile Husac Valeriu Dorin suma de 10.000 de lei cu titlu de daune morale. Definitivă."

Cu alte cuvinte, Rodica Cărpuş trebuie să ispăşească şase luni de închisoare pentru că în 2006 fusese condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare pentru infracţiuni contra vieţii, integrităţii corporale şi sănătăţii, în urma unui conflict cu fostul proprietar al terenului pe care instanţa a considerat că botoşăneanca a făcut tulburare de posesie. Atunci, femeia l-a lovit pe vecinul ei cu o cărămidă în faţă, provocându-i vătămări ce au necesitat 21- 22 de zile de îngrijiri medicale.

După ce decizia instanţei a rămas definitivă, fostul vecin a vândut terenul familiei Husac, astfel că Rodica Cărpuş a reînceput scandalul cu noii vecini pe care i-a acuzat că îi încalcă proprietatea. Numai că în lipsa actelor, femeia nu şi-a putut dovedi susţinerile. În aceste condiţii, condamnarea definitivă dispusă de judecătorii suceveni anulează precedenta suspendare a condamnării pentru vătămările fizice produse fostului vecin şi o transformă în condamnare cu executare pentru şase luni.

Nu este prima oară când Rodica Cărpuş se alege cu o condamnare definitivă, în trecut ea având probleme cu legea din cauza evaziunii fiscale. De altfel, pe rolul instanţelor botoşănene, femeia este chemată ca pârât în mai multe dosare.








 
Citeşte şi:
Afaceristă abonată la condamnări!

A intrat in GREVA FOAMEI impotriva Primariei Botosani, dupa ce a fost condamnata la inchisoare cu suspendare!

Femeia aflată în greva foamei a stat toată noaptea în faţa Primăriei! A fost chemată Ambulanța!

 

Spune-ne opinia ta