Botosaneanca depistata cu permis turcesc fals!

Angajatii Serviciului de Permise Botosani s-au confruntat in aceasta saptamana cu al cincilea caz in care o persoana incearca sa obtina un permis de conducere romanesc, pe baza unor acte false.

Este vorba despre H.A.L., in varsta de 30 de ani, din municipiul Botosani, care a depus la institutie amintitta un permis de conducere eliberat de autoritatile din Turcia, solicitand convertirea acestuia cu un document similar romanesc.

"Mai exista si persoane care incearca sa obtina acest document pe cai frauduloase pentru a conduce autovehiculele fara a efectua scoala de soferi auto si a sustine examen in acest sens", a precizat Danut Ciubotariu, comisar-sef al Serviciului de Permise Botosani.

Femeia a fost depistata de angajatii Serviciului de Permise dupa ce acestia au verificat prin serviciile specializate si la Ambasada Turciei, rezultand ca permisul de conducere a fost obtinut cu documente false.

Potrivit celor precizate de reprezentantii Serviciului de Permise, documentul respectiv a fost inaintat Inspectoratului Judetean de Politie Botosani in vederea continuarii cercetarilor pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art.292 Cod Penal.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
69

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
856

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
400

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...