Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Botoşani

Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Botoşani

Bolt, super-aplicația de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Botoşani, după ce în luna martie a introdus în oraş serviciile de închiriere a trotinetelor electrice. Compania îşi continuă astfel strategia de a acoperi orașele reşedinţă de judeţ, unde utilizatorii sunt deja familiarizaţi cu aplicaţia şi vor să beneficieze de servicii complete pentru transportul local.

Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager, Ride-hailing, a declarat: „Ne extindem serviciile în Botoşani pentru a duce mai departe misiunea companiei, aceea de a utiliza resurse de mobilitate cât mai eficient şi sigur, pentru oraşe mai prietenoase cu noi, cetăţenii. Oferim acum alternative de mobilitate partajată accesibile și ecologice pentru toate călătoriile intraurbane. Botoşaniul este orașul cu numărul 28 în care suntem prezenţi, consolidând poziția de lider de piață a companiei și respectând strategia de creștere intensivă, prin dezvoltarea portofoliului de servicii.”

Accesul la serviciile de transport la cerere în Botoşani se face cu uşurinţă, prin instalarea aplicaţiei Bolt din Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. Companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaților prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigură o gestionare centralizată a costurilor și o raportare financiară simplă și clară pentru persoanele juridice.

Prețul curselor Bolt din Botoşani începe de la 9 lei, iar în primele trei săptămâni de la lansare, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%.

Lansarea serviciului de transport la cerere în Botoşani este și o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate să colaboreze cu Bolt se pot înscrie contactând direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informate despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească și procedurile pe care trebuie să le urmeze pentru a deveni șoferi parteneri Bolt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
176

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
364

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
100

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...