Angajări la IJJ Botoșani. Se caută, prin rechemare în activitate sau încadrare directă, ofițer specialist II

Angajări la IJJ Botoșani. Se caută, prin rechemare în activitate sau încadrare directă, ofițer specialist II

Inspectoratul General al Jandarmeriei Române organizează concurs pentru ocuparea a opt posturi de execuție vacante, prin rechemare în activitate sau încadrare directă, de ofițer în specialitatea resurse umane, din care un post de ofițer specialist II în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani.

Pentru a candida pe postul din cadrul I.J.J. Botoșani, cei interesați trebuie aibă, ca pregătire de bază, studii universitare de licență - ciclul I Bologna sau studii superioare de lungă durată cu licență, în ramura de știință ,,științe juridice", ramura de știință ,,științe militare, informaţii și ordine publică", ramura de știință ,,sociologie" - domeniul de licenţă ,,resurse umane".

Cererea de înscriere la concurs, declarația de confirmare a cunoaşterii și acceptării condițiilor de recrutare și cartea de identitate se transmit scanate lizibil, preferabil în format PDF, la adresa de e-mail - contact@jandarmeriabotosani.ro, doar în perioada 12.09.2022, ora 08:00 - 20.09.2022, ora 16:00.

Toate informațiile necesare candidaților pot fi obținute din anunțul de concurs și anexele la acesta, postate pe site-ul inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani - www.jandarmeriabotosani.ro, în secțiunea Carieră, precum și la avizierul inspectoratului din municipiul Botoșani, str. I.C. Brătianu, nr.110 - 112.

„Recomandăm citirea cu atenție a anunțului de concurs și a eratelor la acesta, precum și verificarea permanentă a site-ul inspectoratului în vederea luării la cunoștință a eventualelor modificări (candidații nu vor fi anunțați personal). În cazul unor nelămuriri privind postul vacant din cadrul I.J.J. Botoșani, candidații pot solicita precizări de la lucrătorii Biroului Resurse Umane, la numărul de telefon 0231511533, interior 24527”, precizează reprezentanții inspectoratului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
702

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1118

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
475

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...