Body Dream, pentru un corp de vis!

Body Dream, pentru un corp de vis!

Entuziasmul cu care a fost deschis în Botoșani salonul „Body Dream" aduce pentru femei un răsfăț necesar pentru frumusețea corpului. Salonul Body Dream promovează și susține frumusețea în toate formele ei prin utilizarea tehnologiei de ultima generație. Oferim clienților experiența unor servicii de calitate, personal instruit și o atmosferă primitoare și relaxantă.

În cadrul salonului se poate găsi un aparat de epilare cu laser „SHR” (super hair removal), o inovație în domeniul epilarii cu laser. Laserul SHR (Super Hair Removal) acumulează experiența din tehnologia IPL, două sisteme într-unul singur, cu cea mai mare eficacitate la ora actuală. Cu această metodă revoluționară se îndepărtează atât părul subțire, cât și deschis la culoare (gri). Cu acest sistem nu se mai ține cont de “bronzarea pielii”, se poate aplica oricând, clientă/clientul hotărăște când începe epilarea, că este vara-soare sau iarnă, în orice anotimp se poate practica epilarea SHR. De asemenea, epilarea combate și firele de par aflate sub piele, procedura nefiind dureroasă iar rezultatele fiind vizibile după cea de a 3-a ședință.

 

Prețurile serviciilor salonului sunt avantajoase, în raport cu calitatea deosebită oferită și va așteaptă cu mari reduceri în această perioadă!



Indiferent de vârstă, celulita şi vergeturile sunt probleme des întâlnite, inestetisme de neignorat de către femei. „Fractora TiteFx” este numele inovaţiei tehnologice care stimulează producția de colagen, pentru o piele fermă, atenuează aspectul de coajă de portocală. Radiofrecvența este o modalitate nouă de a scăpa de centimetrii in plus, fiind un produs nou și revoluționar apărut în Botoșani, care ajută la combaterea surplusului adipos. „Fractora TiteFx” este inamicul numarul 1 declarat al celulitei, vergeturilor sau a lipsei tonusului cutanat. Această tehnologie inovatoare în domeniul esteticii este o alternativă la operațiile estetice, fiind un tratament nedureros şi care ţine bisturiul departe.TiteFx oferă femeilor posibilitatea de a avea silueta la care au visat. În doar câteva tratamente TiteFx  îţi conturează corpul printr-o procedură de înfrumuseţare non-invazivă şi te face să te simti mai uşoară, sănătoasă şi în formă.TiteFx are o triplă acţiune care include încălzirea prin Radio Frecvenţă  (RF), masajul de vacuum şi un puls de mare amplitudine care produce o energie optimă în ariile tratate.TiteFx atacă depozitele de grăsime de pe coprul tău pentru a-i îmbunătăţi aspectul.


În curând în salonul „Body Dream"  se vor efectua şi ședințe de Oxigenoterapie. Prin creșterea nivelului de producție de oxigen în epidermă este posibilă stimularea producției de elastină și colagen, adevărați piloni ai frumuseții pielii. Tratamentul îmbunătățește textura dermului încă de la prima sesiune, aduce reale beneficii pielii, care va parea mai neteda, relaxata, tonifiata și previne si căderea părului. O piele strălucitoare, mai sănătoasă, tonifiată și naturală si mai tânără, este rezultatul care poate fi obținut folosind echipamentul de tratare a oxigenului.

Aplicarea de oxigen hiperbaric a revoluționat industria tratamentelor faciale, fiind dovedit faptul că aportul de oxigen pur accelerează metabolismul celular si are ca rezultat esențial întinerirea tenului. Oxigenoterapia este foarte apreciată și în rândul vedetelor, care aleg această terapie pentru a crește calitatea și sănătatea pielii.



Ne găsiţi in Botoşani, str. Iaşului nr.12.

Pentru relaţii şi programări, tel. 0371448006, FB/SalonBodyDream

(P).