BMW sechestrat in contul unor lucrari de termoizolatie neexecutate, dar platite

BMW sechestrat in contul unor lucrari de termoizolatie neexecutate, dar platite
Ieri dupa-amiaza, un barbat din municipiul Botosani a anuntat la 112 ca un botosanean i-a luat cheile de la masina, refuzand sa i le inapoieze.

S. Gabriel, de 27 de ani, din municipiul Botosani, a sesizat ca V. Gabriel i-a luat cheile autoturismului BMW aflat in folosinta sa, intrucat proprietarul autoturismului ar fi incasat atat de la acesta, cat si de la alti vecini de bloc, diferite sume de bani pentru a le efectua termoizolatia blocului in care locuiesc, fara a mai executa lucrarea la temenul stabilit.

Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca autoturismul BMW apartine numitului P. Verner, care in luna iunie a incasat de la V. Gabriel si alti 6 locatari ai unui bloc din Botosani sume de bani cuprinse intre 1.200 si 1.500 lei, angajandu-se sa efectueze lucrari de termoizolatie a blocului unde locuiesc.

Dupa incasarea banilor, P. Verner nu si-a respectat angajamentul si, cu toate insistentele locatarilor, nu a mai putut fi gasit pentru a clarifica situatia, se arata in comunicatul remis de Inspectoratul de Politie Judetean. Ieri, in jurul orei 15.30, in timp ce S. Gabriel (care lucreaza ca sofer la P.Verner) se afla cu autoturismul acestuia la intersectia strazilor Primaverii cu George Enescu, s-a intalnit ocazional cu numitul V. Gabriel, cu care se cunostea de mai mult timp.

Fiind intrebat unde poate fi gasit proprietarul masinii pentru a clarifica situatia lucrarii neexecutate la termenul stabilit, S. Gabriel a negat ca ar cunoaste acest lucru. In aceste imprejurari, V. Gabriel i-a solicitat sa-l transporte cu masina pana in parcarea din fata blocului unde el locuieste.

Reclamantul nu s-a impotrivit, insa dupa ce a ajuns la destinatie, V. Gabriel i-a solicitat cheile autoturismului, precizandu-i ca autovehicolul va ramane in parcare pana proprietarul masinii, P. Verner, va veni sa clarifice problema cu sumele de bani incasate de la locatari pentru efectuarea termoizolatiei.

Profitand de prezenta mai multor locatari, V. Gabriel i-a luat numitului S. Gabriel, din buzunarul pantalonilor, cheile autoturismului, afirmand ca masina va ramane in parcare pana in momentul in care P. Verner va veni sa rezolve situatia.

“In aceste imprejurari, S. Gabriel a plecat, autoturismul ramanand in parcare. Ulterior, aceasta a revenit cu un alt set de chei, recuperand autoturismul, fara a intampina vreo opozitie din partea locatarilor. Cauza urmeaza a fi solicitata procedural, a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
643

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
143

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
88

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...