Impuscat in trafic de un sucevean care nu i-a acordat prioritate!

Impuscat in trafic de un sucevean care nu i-a acordat prioritate!
Un botosanean a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat cu un pistol cu gloante de cauciuc! Incidentul s-a petrecut marti, cu putin timp inainte de miezul noptii, in apropiere de comuna Ilisesti, din judetul Suceava.

Vasile Cuzub, botosaneanul de 43 de ani, a spus ca totul s-a petrecut pentru ca nu i-a acordat prioritate unui alt participant in trafic, pe o portiune mai ingusta de drum, din cauza lucrarilor de modernizare a carosabilului. Botosaneanul se afla la volanul unei eutoutilitare si se indrepta spre Botosani.

Soferul unui Mercedes argintiu a coborat din masina, a inceput sa gesticuleze nervos, s-a apropiat de botosanean si a inceput sa ii adreseze injurii. Mai mult, soferul nemultumit a luat de pe scaunul din dreapta un pistol cu gloante de cauciuc si a tras in directia botosaneanului.

Proiectilul de cauciuc l-a lovit pe Cuzub in zona antebratului drept. Soferul agresat s-a prezentat la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Suceava, unde a fost diagnosticat cu o plaga impuscata antebrat drept.

Reprezentantii Politiei Suceava au inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate identitatea autorului atacului armat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
17

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
37

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
315

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...