BLOGOSFERA: Sa-i spuna cineva primarului cand se deschide Family Center

BLOGOSFERA: Sa-i spuna cineva primarului cand se deschide Family Center
E o placere sa-l auzi pe primarul tau (in cazul nostru vorbim de domnul Catalin Flutur) iesit din cand in cand la raport in fata presei locale, anuntand investitii de zeci de milioane de euro in Botosani, ori diverse date de inaugurare ale unor centre comerciale.

Ca cele mai multe dintre marile investitii raman doar la stadiul de intentie, e altceva. Ce mai conteaza !

In ceea ce priveste datele precizate de primar pentru deschiderea unor centre comerciale (de parca rolul primarelui e sa fie un soi de purtator de cuvant al unor investitori privati !), de cele mai multe ori, acestea au fost eronate. Daca edilul nostru ne anunta in toamna anului trecut ca hipermarketul Kaufland va fi deschis in data de 16 decembrie 2009, cei de la K. n-au binevoit sa-i faca pe plac primarului si l-au inaugurat exact atunci cand era programat, adica pe 27 ianuarie a.c.

Zilele acestea domnul Flutur tine sa-si informeze concitadinii despre datele cand vor fi deschise galeriile Family Center (cele de langa Kaufland) si magazinul Praktiker.

Uite ca eu nu cred ca Family Center isi va deschide portile pe 20 septembrie. Nu cred. Da, constructia ar putea fi gata la acea data. Atunci constructorul va preda lucrarea investitorului, dar chiriasii mai au nevoie de timp (cam o luna de zile) pentru a-si amenaja magazinele. De aceea consider data de 4 noiembrie mult mai plauzibila pentru inaugurarea centrului comercial Family Center.

La Praktiker nu stiu (inca) data inaugurarii. Oricum va fi in ultimul trimestru al acestui an.
Ma amuza teribil expresia domnului primar: "La Praktiker va fi un magazin cum nu este in Romania, un tip nou de magazin, mai tare decit celelalte din tara". Beton!

Si inca una: "Reprezentantii lor vor sa faca la inugurare si un spectacol sau o serbare cimpeneasca". Serbare campeneasca in mijlocul orasului, in pragul iernii ! Ce-i drept, in fata la Praktiker e un "camp" de toata "frumusetea".

Sursa: caietul.info)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
165

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
171

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
251

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...