Bataus prevazator: Si-a platit un sofer pentru a ajunge la crasma!

Un tânăr a ajuns la spital cu dublă fractură de mandibulă, după ce un amic de pahar l-a lovit cu picioarele în zona feţei. Victima a fost transportată la Iaşi.

Agenţii Postului de Poliţie Zvoriştea, judeţul Suceava, au fost sesizaţi telefonic despre faptul că în faţa unui bar din Zvoriştea a avut loc un scandal în care au fost implicaţi B. Tudor, de 32 de ani, din comuna Vlădeni, judeţul Botoşani, şi D. Ilie, de 22 de ani, localnic, cel din urmă fiind transportat cu ambulanţa la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspector principal Gabriel Panţiru din verificările efectuate a rezultat că D. Ilie a consumat băuturi alcoolice joi, împreună cu P. Cornel şi B. Tudor, în satul Buda, la locuinţa unui localnic.

Apoi D. Ilie a plecat împreună cu B. Tudor spre satul Zvoriştea, pe DJ 291A, iar aceştia s-au luat la bătaie, lovindu-se reciproc.

Botoşăneanul s-a urcat în autoturismul proprietate, la care avea un şofer plătit, oprindu-se în satul Zvoriştea, la un bar. Imediat D. Ilie a luat o maşină de ocazie şi a venit în satul Zvoriştea, intrând şi el în acelaşi bar.

În jurul orelor 16.30, cei doi au ieşit din bar, iar pe DN 29A, D. Ilie l-a lovit pe botoşănean, după care acesta a ripostat, aplicându-i o lovitură în faţă, primul căzând jos, iar B.Tudor a continuat să-l lovească cu picioarele în zona feţei.

La faţa locului a sosit o ambulanţă care l-a transportat pe D. Ilie la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul fractură dublă de mandibulă, fiind transferat la spital în Iaşi. Cercetările sunt continuate pentru vătămare corporală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
50

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
246

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
105

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...