Basescu: Publicul a fost dezinformat cu privire la proiectul de lege a Sanatatii

Basescu: Publicul a fost dezinformat cu privire la proiectul de lege a Sanatatii
Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa pentru a clarifica situatia proiectului de lege a Sanatatii.

La inceputul declaratiei, presedintele Romaniei a inmanat reporterilor prezenti la Palatul Cotroceni capitolul din proiectul de lege, care se refera la sistemul medical de urgenta, indicand celor din mass media sa dezbata in cunostinta de cauza.

Presedintele a anuntat ca proiectul va fi disponibil pe pagina de Internet a Presedintiei, precum si raportul pe Sanatate a comisiei prezidentiale.

Traian Basescu a declarat ca a ales sa se implice in acest proiect de lege pentru ca unul dintre angajamentele mandatului sau este reforma statului.

"Mi-e foarte greu sa inteleg furia impotriva acestei legi, in loc sa fie o dezbatere", a declarat presedintele, potrivit Antena 3, acuzand ca publicul a fost dezinformat cu privire la proiectul de lege a Sanatatii.

Presedintele a dat asigurari ca nimeni nu isi doreste privatizarea SMURD-ului sau a Ambulantei, explicand ca SMURD este parte a ISU, "sunt cei cu descarcerarea, care au propriile echipamente si masini, si cei cu salvarile SMURD, care toti sunt pompieri". Nu este vorba despre o unitate a Ministerului Sanatatii, ci o unitate militarizata, care nu poate fi nicidecum privatizata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
122

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
346

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
269

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...