Basescu: Eu niciodata nu am spus un lucru, cu buna stiinta, mincinos. Ponta va minte

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu difuzat luni seara de Look Tv, ca niciodata nu a spus un lucru, cu buna stiinta, mincinos, iar "sinceritatea costa, pentru ca, de multe ori, poporului roman trebuie sa ii spui ce vrea sa auda, sa nu ii spui lucruri care nu-i plac".

Vorbind despre sinceritate, presedintele Traian Basescu a aratat ca aceasta a fost una dintre "marile calitati, dar si defecte".

"In primul rand, nimeni nu o sa poata spune: Basescu a mintit cu buna intentie poporul roman, pentru ca nu-i ca la Ponta, sa iei ce-a spus azi, ce-a spus dimineata si dupa-amiaza sa se contrazica. Eu, daca am avut schimbari de pozitie, le-am avut pe evolutiile care au existat, dar niciodata nu am spus un lucru, cu buna stiinta, mincinos", a spus seful statului.

Basescu a aratat ca a spus ceea ce a crezut. "Acesta este avantajul, ca va fi foarte greu sa se spuna: Basescu in acest moment a mintit, cand a spus ca asta e situatia, nu a fost asa. Pe de alta parte, sinceritatea costa, pentru ca, de multe ori, poporului roman trebuie sa ii spui ce vrea sa auda, sa nu ii spui lucruri care nu-i plac", a mai spus seful statului.

"Am spus de multe ori lucruri care nu i-au placut, iar acum am ajuns sa ii spun un lucru care ii place, si anume: Ponta va minte, nu are nevoie sa introduca acciza la combustibil. Dar o spun pentru ca sunt convins ca nu are nevoie, are nevoie de bani pentru minunea asta pe care a spus-o cu bancile, sa preia plata ratelor la banci, are nevoie bani pentru baroni", a mai comentat Traian Basescu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...

Biserica nouă de la Mănăstirea Popăuţi va fi în sărbătoare! Ridicată în șase luni, pictată în șapte ani!

astăzi, 10:39

În ziua cinstirii Acoperământului Maicii Domnului, marți, 1 octombrie 2024, Biserica nouă cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului“, a Mănăstirii Popăuţi î...

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...