În arestul Poliţiei, după ce a intrat în casa unui om şi, prin violenţă, i-a luat banii!

Un bărbat din localitatea Bucecea, bănuit de comiterea unei tâlhării, a fost identificat şi reţinut de poliţişti! Astăzi, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de arestare preventivă.

Pe data de 22 ianuarie 2014, un bărbat de 66 ani, din orașul Bucecea, judeţul Botoșani a sesizat faptul că, în seara de 21 ianuarie 2014, în jurul orei 21.00, după ce a ajuns la domiciliu, o persoană necunoscută a pătruns prin efracţie în locuinţa sa şi, prin întrebuinţarea de violenţe, i-a sustras o sumă de bani.

Cercetările efectuate de poliţişti şi probatoriul administrat în cauză au condus la identificarea unui bărbat de 39 ani, din oraşul Bucecea, judeţul Botoşani, ca fiind persoana bănuită de comiterea faptei reclamate.  

Față de acesta s-a dispus reținerea pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi, 11 februarie, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de arestare preventivă.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunul găsit intact de pompierii botoșăneni după un incendiu devastator: „Nu există cuvinte pentru a descrie emoția simțită” (Foto)

Saturday, 19 October 2024

Într-o încăpere complet distrusă de flăcări, printre rămășițele arse, o icoană a rămas neatinsă. În ciuda intensității focului care a mistuit totul în jur, aceasta...

Cel mai rece episod al toamnei în acest weekend. Temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub zero grade!

Saturday, 19 October 2024

Frigul ne-a cam luat prin surprindere. Pentru a doua noapte la rând, temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub 0 grade Celsius. Am fost luaţi prin surprindere pentru ...

Universitatea Craiova - FC Botoșani, mâine de la ora 16:00

Saturday, 19 October 2024

Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu FC Botoșani începând cu ora 16:00, în etapa cu numărul 13 din Superliga României. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CSU ...