Barbat din Ungureni, batut mar intr-un bar din comuna Roma! FOTO

A vrut sa se distreze intr-un bar dintr-o alta localitate, insa planurile facute acasa nu s-au potrivit si in cele din urma a ajuns la spital, dupa ce a fost batut.

Un tanar in varsta de 27 de ani din localitatea Ungureni, Gheorghe A., a ajuns duminica la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, cu rani multiple, dupa ce a fost batut intr-un bar din localitatea Roma.

Victima s-a dus in noaptea de sambata spre duminica, alaturi de cativa prieteni, la un disco-bar din Roma, insa pe fondul consumului de alcool a izbucnit un conflict intre acesta si Mugurel H., din comuna Roma, in varsta de 27 de ani, tanarul din Ungureni incasand o bataie zdravana.

Gheorghe A. a ajuns acasa, insa spre dimineata s-a simtit rau si acuza dureri in zona abdomenului. A ajuns la spitalul din Saveni, iar de acolo a fost transferat la Spitalul Judetean "Mavromati" Botosani. Acesta a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal si cu un hematom periorbital stang.

Politistii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violente pe numele tanarului din comuna Roma, insa in functie de examinarile medico-legale, incadrarea juridica ar putea fi schimbata.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dinamo București - FC Botoșani, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:26

Dinamo primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani, în etapa cu numărul 11 a Superligii. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Dinamo! După trei înfrângeri consecutiv...

(P) Descoperă noile modele de garduri RUFSTER !

astăzi, 15:43

La RUFSTER fabricăm mai mult decât sisteme de învelitori pentru acoperișuri și fațade. Utilizând oțelul prevopsit ca materie primă, putem crea diverse produse pentru înch...

Evenimente sportive, culturale și religioase în atenția jandarmilor botoșăneni! (foto)

astăzi, 15:14

În acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a suplimentat efectivele operative angrenate în misiunile de asigurare a ordinii și siguranțe...