Consilierii județeni Dorin Ciuștea și Verginel Vacariu, excluși din PP-DD!

Deputatul Liliana Mincă anunţă că Dorin Ciuștea și Verginel Vacariu, ambii consilieri județeni în cadrul Consiliului Județean Botoșani, au fost excluși din partid potrivit prevederilor statutare ale partidului, în concordanță cu Notele de Fundamentare înregistrate la Secretariatul General.
                 
Potrivit hotărârilor BNC al PP-DD, cei doi consilieri județeni botoșăneni au săvârșit abateri de la prevederile statutare, nu au respectat obligațiile prevăzute de Statut și de regulamentele interne ale partidului, informeaza comunicatul remis de deputatul Liliana Mincă.

De asemenea, în sarcina lor s-a reținut că prin comportamentul sau acțiunile lor au adus prejudicii partidului, aspecte care au condus către excluderea acestora. Dorin Ciuștea și Verginel Vacariu nu au îndeplinit, nu au respectat și nu au aplicat întocmai dispozițiile, deciziile și hotărârile forurilor de conducere ale partidului.         

Hotărârile BNC pot fi contestate, în termen de cinci zile de la comunicare, la Comisia Națională pentru Statut, Etică și Litigii.

Nota redacției: Comunicatul referitor la excluderea celor doi vine la scurt timp după ce atât Dorin Ciuștea cât și Verginel Vacariu au anunțat că vor activa ca independenți în Consiliul Județean, ei urmând să sprijine PSD. De asemenea, Ciuștea este în cărți pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben de inundații în Botoșani, de duminică dimineață până luni seară!

astăzi, 14:02

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au emis un cod galben de duminică, de la ora 06:00, până luni, ...

Ziua și amenzile: Cheflii din Centrul Vechi ”deranjați” de polițiștii locali!

astăzi, 13:28

În ciuda controalelor dese, a monitorizărilor permanente prin intermediul camerelor de supraveghere instalate în zonă, abaterile sunt la ordinea zilei. În cursul zilei de joi, 2...

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...