Băiatul unui om de afaceri din Botoșani, bătut crunt de o gașcă în zona Centrului Vechi!

Poliția a declanșat o anchetă în acest caz, iar familia antreprenorului are încredere că organele legii își vor face datoria.

Băiatul unui om de afaceri din Botoșani, bătut crunt de o gașcă în zona Centrului Vechi!

   Foto: Ora de Sibiu

Clipe cumplite trăite de băiatul unui antreprenor din Botoșani. Copilul a fost bătut și tâlhărit, vineri seară, de o gașcă pe Pietonalul Transilvaniei.

Potrivit oamenilor legii, băiatul a fost abordat de un grup mai mare de tineri, iar trei dintre aceștia l-ar fi lovit pe băiat.

Fiul meu, un copil liniștit și pacifist, a fost bătut, desfigurat și tâlhărit de așa-zișii romi, pe Pietonalul Transilvaniei”, a declarat Cristian Alexuc, antreprenor din Botoșani și tatăl băiatului.

„Aseară a fost copilul meu, dar mâine poate fi al vostru”

Familia băiatului este disperată din cauza faptului că locuitorii din Centrul Vechi obișnuiesc să își „facă legea” singuri.

Până când ț....ii vor mai face legea în zona Centrului Vechi? Cât mai trebuie să îi suportăm și să ne lăsăm terorizați de ei? Oare chiar atât de lași suntem? Aseară a fost copilul meu, dar mâine poate fi al vostru!”, a adăugat Cristian Alexuc.

Antreprenorul a depus plângere la Poliție și are încredere că autoritățile își vor face treaba.

„A început investigarea cazului. Am încredere că poliția își va face datoria”, a declarat Cristian Alexuc, antreprenor din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

astăzi, 20:10

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

astăzi, 19:10

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

astăzi, 18:22

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...