Coloract 2024 la Botoșani: Zeci de copii și tineri s-au întrecut în scop caritabil și s-au „bătut” cu prafuri colorate! (foto, video)

Participanții s-au bucurat de oportunitatea de a face mișcare, relaxându-se și distrându-se totodată.

Primăria Municipiului Botoșani, în parteneriat cu Clubul Interact Botoșani, a organizat cel mai colorat cros al toamnei – Coloract.

Crosul Coloract a avut un traseu de 2 km, care a pornit din fața Muzeului Județean Botoșani, a trecut pe Bulevardul „Mihai Eminescu”, prin fața Școlii Populare de Artă „George Enescu”, până la Colegiul Național „A.T. Laurian”, stânga pe strada „Cuza Vodă” și s-a încheiat în fața Primăriei Municipiului Botoșani.

Acolo, participanții au fost premiați și au sărbătorit cu o bătaie cu prafuri colorate non-toxice.

Fondurile strânse în cadrul acestui eveniment vor fi folosite pentru a echipa cu ghiozdane complet dotate copiii dintr-o școală cu resurse limitate, odată cu începerea noului an școlar.

Este o oportunitate minunată de a face mișcare, de a te distra și de a contribui la un scop nobil.






 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul prefect de Botoșani a depus jurământul de credință. Nechifor: „Îmi doresc să nu vă înșel așteptările” (foto, video)

Friday, 13 September 2024

Decizia de a-l numi în funcția de prefect al județului Botoșani pe Dan Nechifor a fost luată în ședința de Guvern care a avut loc miercuri, 11 septembrie 2024. La două zile de la nu...

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani deschide stagiunea cu o premieră: L.M.A., spectacol cu, pentru și despre adolescenți! (foto, video)

Thursday, 12 September 2024

Este vorba despre „L.M.A.” de Selma Dragoș, în regia Deliei Gavlițchi. Regia artistică: Delia Gavlițchi, Scenografia: Tȕnde Tomos, Coregrafia: Victoria Bucun, Sound design: Adri...

Spitalul „Mavromati” luat cu asalt de „stranierii” veniți în concendiu la Botoșani! (video)

Thursday, 12 September 2024

În cele trei luni de vară numărul pacienților străini care au beneficiat de consultații sau intervenții medicale în cadrul Spitalului Județean „Mavromati” a fost unul ri...