Baiat de bani gata, cu tata influent la Botosani, a obtinut o functie ravnita in Iasi

Baiat de bani gata, cu tata influent la Botosani, a obtinut o functie ravnita in Iasi

 RAZVAN GHEORGHIU  bzi.ro

Odrasla unui sef cu vechime dintr-o firma publica botosaneana a fost angajata pe o functie similara din Iasi, care este ravnita de multi doritori.

Razvan Gheorghiu, seful Serviciului tehnic din cadrul Salubris SA Iasi, firma municipalitatii iesene care se ocupa de curatenia orasului, este nimeni altul decat fiul lui Mihail Gheorghiu, unul dintre principalii sefi ai UrbanServ, firma cu acelasi obiect de activitate din Botosani. Se pare ca drumul pe care acesta il urmareste este chiar preluarea conducerii in cadrul Salubris, insa practicile pe care le foloseste nu sunt tocmai ortodoxe, dupa cum povestesc chiar fostii subalterni.

Mihail Costin Gheorghiu este seful Serviciului logistic in cadrul UrbanServ. Din anul 1993 a ocupat functia de director general, director tehnic, dar si functii alte functii politice sau administrative, asa cum este cea de consilier local.

Propus sa faca controlul financiar al firmei

Tatal lui Razvan Gheorghiu nu a negat influenta pe care o are in momentul in care fiul sau a fost angajat la societatea ieseana si, totodata, sustine ca este prieten cu toata lumea. Intrebat daca relatiile de prietenie cu conducerea Salubris si cu alte persoane influente din Primaria Iasi au contribuit la angajarea fiului sau in cadrul firmei iesene, seful UrbanServ Botosani a raspuns: "Nu stiu, interesati-va dumneavoastra cand a fost angajat fecioru-meu acolo. In timpul lui Zeciu (Dorinel Zeciu, fost director general Salubris - n.r.), atunci s-a angajat. Stiu ca l-am educat pe fiul meu sa fie deschis si sa vorbeasca cu toata lumea. Eu sunt prieten cu toata lumea", a spus Mihail Gheorghiu, seful Serviciului logistic in cadrul UbranServ Botosani.

Acum, desi Razvan Gheorghiu are studii tehnice, acesta a fost propus recent de sefii Salubris sa faca controlul financiar in cadrul firmei pe motiv ca economistul principal a iesit la pensie.

Citeste materialul complet pe Buna Ziua Iasi

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
89

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
93

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
33

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...