Bad Boys Blue: Hello Botosani! Have a good time! - interviu in exclusivitate !

Bad Boys Blue: Hello Botosani! Have a good time! - interviu in exclusivitate !

   Boardmedia

Live.Botosani.RO a realizat un interviu in exclusivitate cu membrii formatiei Bad Boys Blue, aflati in Botosani la invitatia organizatorilor, cu ocazia Zilelor Orasului Botosani 2010.

Gabriel Bunescu de la Live.Botosani a incercat sa afle parerea lor despre Botosani, fani si concertul din aceasta seara:

Live.Botosani.Ro: Vom vorbi despre muzica, formatia voastra si show-ul de astazi din Botosani. As vrea sa incepem cu o mica intrebare: ce va place mai mult la fanii din Romania, sunt diferiti sau nu fata de alti fani?

Bad Boys Blue: E un lucru special pentru noi sa ne aflam pentru prima data la Botosani. Am fost de mai multe ori in Romania, dar pentru prima data in Botosani.

Live.Botosani.Ro: Este Botosaniul diferit fata de celelalte orase din Romania unde ati mai concertat?

Bad Boys Blue: Este foarte diferit! Vremea este superba si speram ca atmosfera din concert sa fie una pe masura. Am fost in Bucuresti si impresia a fost foarte ok, oameni draguti. Pe website-ul nostru intra fani din lumea intreaga, din Brazilia, America de Sud si din alte locuri iar fanii romani ne-au salutat si ei si ne-au transmis cat de mult le place muzica noastra.

Live.Botosani.Ro: Pentru ca transmisia noastra poate fi urmarita de oameni din toata lumea, pe internet, cu siguranta ca fanii vostri din toata lumea vor putea urmari show-ul vostru, oridunde s-ar afla… Ce piesa credeti ca este cea mai dorita de fanii romani, pe care o canta impreuna cu voi in concerte?

Bad Boys Blue: Fanii canta impreuna cu noi toate piesele. Fiecare are melodia sa favorita, pe care o apreciaza…

Live.Botosani.Ro: ce credeti ca apreciaza mai mult fanii la Bad Boy Blue: muzica, versurile, ritmul? Ce apreciaza ei in mod deosebit la show-urile voastre?

Bad Boys Blue: Melodia, e cea mai importanta din piesa. Multi apreciaza versurile, dar cred ca melodia e importanta. Daca esti un fan al unui anumit tip de muzica, al unui anumit artist, in mod sigur cel mai mult te bucuri sa asisti la un spectacol unde-ti vezi artistul preferat live, in concert. Suntem pentru prima data in Botosani si credem ca fanii nostrii de aici sunt incantati sa ne urmareasca pe scena, concertand.

Live.Botosani.Ro: Ati pregatiti ceva in mod special pentru show-ul din seara asta? Vreti sa transmiteti ceva fanilor prin intermediul site-ului nostru?

Bad Boys Blue: Daca am pregatit, veti vedea urmarind concertul, nu dezvaluim nimic. Dar noi, Bad Boys Blue - John, Carlos si Letitia, transmitem tutoror celor ce ne urmaresc : Hello Botosani! Have a good time!

 

(Gabriel Bunescu - Live.Botosani.Ro)

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Artele frumoase din Moldova” la Memorialul Ipotești

astăzi, 12:59
15

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, continuă seria de activități cultural...

Vrei să devii polițist? Iată ce trebuie să faci!

astăzi, 12:21
87

La data de 24 aprilie s-a dat startul înscrierilor pentru școlile de agenți de poliție, ”Vasile Lascăr”, Câmpina, și ”Septimiu Mureșan”, Cluj-Napoca. Pâ...

Doi expozanți la Colecția de Artă a Muzeului Județean Botoșani: ”Arta vizionară reprezintă un limbaj al sufletului”

astăzi, 11:43
43

Muzeul Județean Botoșani - Secția de Artă Plastică și Etnografie găzduiește, în perioada 11 – 31 mai 2024, în spațiul Colecției de Artă Botoșani, expoziția ”Inteli...