Miliarde sustrase cu o stampila a Primariei Botosani, casata in 2007

Miliarde sustrase cu o stampila a Primariei Botosani, casata in 2007
Fostul viceprimar al Primariei Botosani, Romulus Eram, si-a exprimat vineri ingrijorarea privind cercetarile care se fac vizavi de disparitia garantiei de patru miliarde lei vechi a lucrarilor de pe Bulevardul Mihai Eminescu.

"Vreau sa depun o hartie si la IPJ, pentru ca si ar fi trebuit sa se autosesizeze. Ma ingrijoreaza tergiversarea cercetarilor privind garantia de pe Bulevard, asupra informatiei erau date preliminarii inca din luna ianuarie. Restituirile de bani s-au facut in aprilie 2008, pe patru adrese care poarta semnatura mea, iar in ultima adresa data dupa ce am parasit eu Primaria", a spus Romulus Eram, consilier local  al municipiului Botosani.

Romulus Eram a  precizat ca restituirea banilor s-a facut in baza unui document care poarta semnatura sa, fiind scanata si semnatura a doi functionari publici din primarie, apoi aplica si o stampila care a fost casata inca din anul 2007.

"Pe data de 24 martie am depus la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani un document prin care ceream cercetarea penala si stabilirea faptelor care au condus la disparitia garantiei. Toata aceasta cercetare a fost transferata la DNA, dar inca nu am primit nicio chemare. Hartiile respective poarta o stampila care, in urma verificarilor facute, a fost casata in 2007.  Sunt mai multe lucruri legate intre ele, semnatura este aceeasi aplicata pe toate cele patru adrese, doua restituiri de garantie sunt facute in aceeasi zi", a adaugat Romulus Eram.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie transportată la spital în urma unui accident produs pe o stradă din Botoșani! (foto)

astăzi, 15:15
96

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani, luni după-amiază. În eveniment au fost implicate două autoturisme.La...

Opt polițiști de penitenciare au depus jurământul de credință la Botoșani! (foto)

astăzi, 15:02
59

Bine pregătiți, motivați, dedicați profesiei și statutului, încă 8 colegi au pășit alături de echipa Penitenciarului din Botoșani ca polițiști de penitenciare definitivi, încep...

Tragedia de duminică: Botoșăneanul care a murit trebuia să fie cavaler de onoare la nunta prietenilor săi, morți și ei în accident!

astăzi, 14:41
913

Ionela B. și George V. se aflau pe una dintre cele două motociclete, iar cavalerul lor de onoare, Irinel S., pe o alta. Ionela și George erau originari din Galați, iar Irinel dintr-un sat din jude...