Aur european obtinut de sportivii Clubului DAO Botosani!

Aur european obtinut de sportivii Clubului DAO Botosani!
Performanta extraordinara a sportivilor botosaneni care au participat sambata, 18 aprilie 2009, la Campionatul european de copii si juniori intercluburi din Berlin, Germania.

In competitie s-au inscris in jur de 300 de participanti, din 20 de cluburi din Romania, Germania, Austria, Franta, Italia si Elvetia.

Din partea CS DAO Botosani a participat o delegatie formata din 6 sportivi, care au participat la 2 categorii de varsta: 10-13 ani masculin, echipa formata din RAU ANTONEL, BALMOS GEORGE si DEDILIUC IULIAN, si la 16-18 ani masculin, echipa formata din IRICIUC ROMEO, COSTAS DANIEL si APOPEI STEFAN.

Acestia au participat atat la proba de thao quyen (lupta cu adversar imaginar), cat si la song dau (lupta competitionala, sportiva). Astfel, echipa de la 10-13 ani a cucerit aurul competitiei, urcand pe cea mai inalta treapta a podiumului.

"Performanta este una notabila, mai ales ca saptamana trecuta, la Campionatele nationale, echipa rata podiumul, astfel sansele unei medalii la europene erau destul de mici. Meritul a fost al celor 3 sportivi care, in ciuda varstei, au inteles miza competitiei si au dorit victoria, aducand titlul la Botosani si, totodata, o frumoasa victorie", a precizat Eugen Turcanu, presedintele Clubului DAO Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce trebuie să facă șoferii dacă vor să radieze mașina dacă nu o mai folosesc, fără să o ducă la casat!

astăzi, 18:14
40

Procesul de scoatere definitivă a unei mașini din circulație presupune parcurgerea mai multor etape.Proprietarul sau delegatul trebuie să depună o serie de acte doveditoare la mai multe autor...

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
43

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
109

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...