Au crezut ca au dat lovitura, dar politistii le-au luat urma!

Printre hoţi se află şi un minor de numai 14 ani! Într-o singură noapte, au reuşit să fure dintr-o maşină mărfuri în valoare de 7000 de lei, pe care le-au ascuns într-un imobil din strada Tineretului. A doua zi le-au vândut unui bărbat din Flâmânzi, însă poliţiştii au reuşit să îi identifice pe hoţi, astfel că acum vor plăti pentru fapta lor.

La data de 01.03.2011, partea vătămată B. Doru din municipiul Botoşani, a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că în noaptea de 28.02/01.03.2001 persoane necunoscute au pătruns în autoturismul marca Dacia papuc proprietate care se afla parcat în spatele blocului în care locuieşte, de unde au sustras mărfuri industriale în valoare de 7000 lei.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat s-a stabilit că în noaptea de 28.02/01.03.2011, în intervalul orar 22:00 - 00:00, C. Ionuţ - Vasile, de 20 ani, Z. Eduard-Robert de 18 ani, şi minorul C.L., de 14 ani, toţi din municipiul Botoşani, au pătruns în autoturismul menţionat, de unde au sustras mai multe cutii cu încălţăminte şi pulovere pe care le-au transportat într-un spaţiu închis, nefolosit, dintr-un bloc de pe strada Parcul Tineretului. A doua zi au vândut întreaga cantitate de bunuri martorului A. Petrică de 29 ani din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani, informeaza OPJ Botoşani.

O parte din bunurile sustrase au fost recuperate de poliţişti şi predate părţii vătămate. Faţă de C. Ionuţ- Vasile, Z. Eduard- Robert şi C.L. s-a dispus începerea urmăririi penale la data de 14.03.2011, iar faţă de primii doi s-a dispus măsura reţinerii începând cu ora 18.00 pe o perioadă de 24 ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca la data de 15.03.2011 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

Minorul C.L. urmează a fi expertizat psihiatric pentru stabilirea discernământului la data comiterii faptei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
380

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
518

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
635

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...