ATENTIE unde va lasati copilul! S-a intamplat in Iasi, in aceasta dimineata!

ATENTIE unde va lasati copilul! S-a intamplat in Iasi, in aceasta dimineata!
Politistii sunt in alerta in cazul unui barbat care, vineri dimineata, a furat un autoturism marca Skoda Octavia, in care se afla un copil in varsta de 5 ani. Cand si-a dat seama ca are copilul in spate, individul s-a speriat si a abandonat vehiculul pe o strada din Iasi!

Proprietarul autoturismului le-a povestit politistilor ca a plecat in aceasta dimineata la pescuit, impreuna cu un prieten si fiul lui, iar ei au iesit din masina la un moment dat sa cumpere tigari, lasand copilul pe bancheta din spate, scrie Buna Ziua Iasi.

"Noi eram in fata magazinului de pe strada Arcu sa cumparam tigari. Totul s-a intamplat in mai putin de 5 secunde. Nu am apucat sa vedem decat cum masina pleaca", a povestit barbatul pentru sursa citata, dupa ce a fost audiat de politisti.

Au observat cand autoturismul pleaca, dar nu au observat si persoana care se urcase in masina.

La fata locului se afla criminalistii, care iau amprente si fac masuratori.

Minorul in varsta de 5 ani a fost dus la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si este audiat, in acest moment, in prezenta unui psiholog.

Politistii localizeaza filtre la toate intrarile in orasul Iasi, iar toate fortele de ordine patruleaza pe strazi, in vederea identificarii suspectului.

Potrivit martorilor, copilul era speriat in momentul in care a fost gasit, dar a reusit sa povesteasca absolut tot ce s-a intamplat si chiar a dat o descriere a talharului. Dupa ce va fi prins, individul va fi acuzat de furt si de lipsire de libertate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
5

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
61

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
34

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...