ASTA NOAPTE IN BOTOSANI: Soferi in varsta de 18 ani, depistati la volan in stare de ebrietate!

ASTA NOAPTE IN BOTOSANI: Soferi in varsta de 18 ani, depistati la volan in stare de ebrietate!
Viata devine interesanta, pentru unii, dupa varsta de 18 ani: devin majori, au carnet de conducere, masina si bautura din belsug! Mai departe, distractia continua la volan, pe strazile din Botosani!

Si pentru ca au nevoie de adrenalina, nu de putine ori organizeaza curse de masini, fara sa se gandeasca la faptul ca isi pun in pericol propriile vieti, dar si pe ale semenilor lor.

Noaptea trecuta, in jurul orei 01.55, o patrula de siguranta publica din cadrul Politiei municipiului Botosani, aflata in serviciul de patrulare pe strada Victoriei, din municipiul Botosani, a oprit in trafic doua autoturisme care se deplasau neregulamentar.

La volanul celor doua autoturisme au fost identificati conducatorii auto M. Emilian-Catalin si T. Dragos-Mihaita, ambii in varsta de 18 ani, din municipiul Botosani.

"Ambii conducatori auto emanau halena alcoolica, motiv pentru care au fost testati alcoolscopic, ocazie cu care pentru unul dintre conducatorii auto a rezultat o concetratie de 0,52 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar fata de celalalt conducator auto o concentratie de 0,59 mg/l alcool pur in aerul expirat", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Cei doi conducatori auto au fost condusi la Spitalul Judetean Botosani, unde au fost examinati clinic si le-au fost recoltate probele biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Fata de conducatorii auto depistati au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice avand o alcoolemie peste limita legala, cauzele urmand a fi solutionate procedural in functie de rezultatul analizelor toxicologice, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
111

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
34

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
238

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...