O minora care a comis doua furturi, cu un prejudiciu de 1560 lei, va ajunge intr-un centru de reeducare din Dimbovita!

O minora care a comis doua furturi, cu un prejudiciu de 1560 lei, va ajunge intr-un centru de reeducare din Dimbovita!
O minora din comuna Romanesti, judetul Botosani, care a comis doua infractiuni, a ajuns ieri in arestul Inspectoratului de Politie Judetean, urmand sa fie transferata astazi la Centrul de Reeducare a Minorilor Gaesti, judetul Dimbovita.

In baza unor informatii obtinute, politistii din comuna Romanesti, cu sprijinul celor din cadrul Biroului de Politie Rurala, au pus in executare sentinta penala a Judecatoriei Saveni, din data de 16.02.2009, privind internarea intr-un centru de reeducare pana la implinirea varstei de 18 ani a minorei C. O.-I., in varsta de 16 ani, din comuna Romanesti, judetul Botosani.

Minora a fost depistata la locuinta unei familii din orasul Stefanesti, judetul Botosani.

“Prin sentinta penala din data de 16 februarie, Judecatoria Saveni a dispus in prima instanta masura internarii minorei intr-un centru de reeducare pana la implinirea varstei de 18 ani, dispunand totodata punerea de indata in executare a masurii luate", a precizat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Masura a fost dispusa de instanta de judecata in cadrul procesului penal in care minora a fost judecata in prima instanta pentru savarsirea a doua infractiuni de furt din locuinta si o infractiune de furt din buzunare, fapte comise in perioada octombrie 2007 - aprilie 2008, pe raza localitatilor Bobulesti si Stefanesi, judetul Botosani, prin care au fost cauzate partilor vatamate un prejudiciu total de 1560 lei.

Minora a fost incarcerata in Arestul IPJ Botosani, urmand ca astazi sa fie transferata la Centrul de Reeducare a Minorilor Gaesti, judetul Dimbovita.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
97

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
99

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
121

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...