Arta cofetariei cu dulciuri si bucurii de la Casa Dulce, evenimentul anului 2017!

Casa Dulce păstrează tradiţia şi anunţă organizarea, în perioada 21-23 aprilie 2017, a evenimentului deja devenit traditional, "Prezentarea anuală de produse pentru nunţi şi alte evenimente speciale din viaţa ta", ajuns la cea de-a 8-a ediţie.

Arta cofetariei cu dulciuri si bucurii de la Casa Dulce, evenimentul anului 2017!

 Casa Dulce  Evenimentul anului 2017

Evenimentul se adresează publicului larg, în mod special mirilor anului 2017, dar şi restaurantelor din judeţul Botoşani. Produsele oferite păstrează nota de eleganţă cu care Casa Dulce şi-a obişnuit clienţii, adăugând de la an la an modalităţi inovatoare de prezentare care în mod cert vor surprinde invitatii.

Cofetarii noştri școlarizați cu specialiști de talie internațională, cum ar fi pastry chefii Jerome Le Teuff sau Nina Tarasova, s-au întrecut în ornamente deosebite și produse unicat, surprinzând tendinţele anului 2017 cu torturi pictate de designerul Aida Niță sau decorate cu flori lucrate manual. Calitatea deosebită a materiilor prime încorporate, cum ar fi tipurile de ciocolată Valrhona, Belcolade sau Lucker, aduc note de unicitate și excelență în rândul producătorilor de pe piața locală.
Nu vor lipsi de la eveniment consultanţii Casa Dulce, care vor fi la dispoziţia clienţilor, oferind informaţii şi sfaturi.

Expoziția de torturi, ansamblul de Candy Bar elegant, împreuna cu cea mai bogată ofertă de produse pentru candy bar, cu prețuri pentru toate buzunarele, va cuprinde şi tradiţionala degustare pentru viitorii clienţi, pentru contractarea în aceasta perioadă oferindu-se un discount de 10% din valoarea comenzilor complete  de Candy Bar (tort si prăjituri), cod promotional ce poate fi descarcat de la:

Experienţa celor 9 ani înseamnă nu doar produse, ci şi clienţi de calitate. Tendintele anului 2017, bunul gust, eleganţa, modul de prezentare şi promptitudinea sunt esenţele tari din brandul Casa Dulce, promotor al diversităţii şi al bunului gust, al rafinamentului.

Vă aşteptăm, în perioada 21-23 aprilie, la a 8-a ediţie a unui eveniment devenit tradiţie şi etalon al calităţii și inovației în acest domeniu al cofetăriei!


 

 

Spune-ne opinia ta