Aron Balan a fost arestat! Dar la Iasi, nu la Botosani!

Aron Balan a fost arestat! Dar la Iasi, nu la Botosani!
Aron Balan, minorul specializat in furturi din masini, a fost arestat, dar nu la Botosani, ci la Iasi, unde actiona de anul trecut.

Desi arestarea a avut loc la sfarsitul lunii ianuarie, politistii botosaneni nu au pomenit nimic de acest lucru, informatia fiind facuta publica ieri, in cadrul sedintei Consiliului Local.

Desi incarcerarea minorului poate fi considerata o reusita, arestarea la Iasi aduce si un gust amar politistilor botosaneni.

Asta pentru ca, dupa ce au lucrat zi de zi pentru a dovedi furturile comise de Aron, ei au trebuit sa puna intreg probatoriul la dispozitia colegilor din Iasi, care au sesizat instanta de judecata.

Potrivit politistilor, minorul a adunat aproape 300 de furturi, insa numai o treime dintre acestea au fost comise dupa implinirea varstei de 14 ani.

Prins de fiecare data, pustiul a speculat faptul ca legea penala nu-i sanctioneaza pe minorii de pana la 14 ani si a continuat sa fure. Printre victimele sale s-au numarat si lideri politici, politisti si judecatori.

Sursa: Monitorul de Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuantumul indemnizației de șomaj, majorat la valoarea indicatorului social de referință

astăzi, 12:27
130

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede majorarea cuantumului indemnizaţiei de şomaj acordată persoanelor cu un stagiu de cotizare de cel puţin un an, acesta urmând...

Rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM în luna august este de 2,46%

astăzi, 11:58
34

La sfârșitul lunii august, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani erau înregistrați 3.361 șomeri, din care 1.623 femei, rata ș...

(A) S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. – Abator Roma angajează fochist autorizat.

astăzi, 11:34
80

Salariul brut acordat este un salariu motivant, funcție de competențele și experiența profesională în domeniu.Se asigură transport din Mun. Botoșani și o masă la cantina societății....