Aron Balan a fost arestat! Dar la Iasi, nu la Botosani!

Aron Balan a fost arestat! Dar la Iasi, nu la Botosani!
Aron Balan, minorul specializat in furturi din masini, a fost arestat, dar nu la Botosani, ci la Iasi, unde actiona de anul trecut.

Desi arestarea a avut loc la sfarsitul lunii ianuarie, politistii botosaneni nu au pomenit nimic de acest lucru, informatia fiind facuta publica ieri, in cadrul sedintei Consiliului Local.

Desi incarcerarea minorului poate fi considerata o reusita, arestarea la Iasi aduce si un gust amar politistilor botosaneni.

Asta pentru ca, dupa ce au lucrat zi de zi pentru a dovedi furturile comise de Aron, ei au trebuit sa puna intreg probatoriul la dispozitia colegilor din Iasi, care au sesizat instanta de judecata.

Potrivit politistilor, minorul a adunat aproape 300 de furturi, insa numai o treime dintre acestea au fost comise dupa implinirea varstei de 14 ani.

Prins de fiecare data, pustiul a speculat faptul ca legea penala nu-i sanctioneaza pe minorii de pana la 14 ani si a continuat sa fure. Printre victimele sale s-au numarat si lideri politici, politisti si judecatori.

Sursa: Monitorul de Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
10

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
31

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
25

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...