Zeci de liberali botosaneni vor merge la Congresul National al PNL!

Zeci de liberali botosaneni vor merge la Congresul National al PNL!

 Liviu Campanu, presedinte PNL Botosani  

Vor la Congres! Cu delegati, cu invitati, liberalii botosaneni isi intaresc randurile pentru a participa la Congresul National, ce urmeaza sa aiba loc in perioada 20-21 martie 2009.

Membrii PNL Botosani isi vor desemna reprezentantii sambata, in Sala de marmura a Teatrului Mihai Eminescu, in cadrul sedintei delegatiei permanente teritoriale.

Conform algoritmului de calcul, pentru ca filiala noastra a obtinut la alegerile generale locul trei pe tara, avem dreptul la 37 de delegati, plus cei trei parlamentari. Dar, fiindca s-a conturat dorinta multor membri de a participa, am hotarat ca, in afara de delegatii cu drept de vot, sa mai mearga inca 20, cu statutul de invitati, a subliniat liderul liberal Liviu Campanu.

Campanu a tinut sa sublinieze ca delegatii vor avea posibilitatea sa isi exprime democratic votul, chiar daca in prealabil se va purta o discutie asupra sustinerii unuia dintre candidatii la presedintia partidului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ordin de protecție emis de polițiști, după ce o tânără a fost amenințată și lovită de propria mamă

astăzi, 13:55
157

S-a întâmplat în județul vecin. Tânăra s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Rădăuți, din județul Suceava, și a sesizat faptul că vineri, în jurul orei 2...

Sărbătoare cu sute de creștini: Icoana la care mama lui Enescu s-a rugat pentru a zămisli un prunc (fotogalerie)

astăzi, 11:02
478

Sâmbătă, 23 septembrie, la Mănăstirea Gorovei a fost sărbătorită Zămislirea Sfântului Ioan Botezătorul si icoana făcătoare de minuni aflată la acest așezamânt monahal....

Avertismentul unui cunoscut medic, după ce două persoane s-au intoxicat în beciul locuinței: „Fierbe tulburelul! Atenție, nu e de glumit!”

astăzi, 10:15
121

Medicul Tudor Ciuhodaru spune că un bărbat, în vârstă de 85 de ani și o femeie, de 74 ani, sunt în stare critică, după ce au ajuns la UPU fiind găsiți intoxicați în be...