Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

Decizia Tribunalului Botoșani îi vizează pe cei care și-au anunțat candidatura pentru Consiliul Județean Botoșani. Mai au doar o săptămână și câteva zile la dispoziție să depună actele necesare înscrierii în cursa electorală.

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri județeni, că trebuie să depună candidaturile la Tribunal.

În acest scop a fost desemnată a instanță distinctă, formată din grefier și grefier arhivar Pădurariu Lucia, respectiv Alexandrescu Otilia, care vor primi și înregistra candidaturile.

„Primirea și înregistrarea candidaturilor se va realiza în intervalul 16 aprilie – 1 mai de către serviciul registratură din cadrul Tribunalului Botoșani”, se arată în decizia instanței.

Candidaturile vor fi depuse în zilele lucrătoare, în intervalul orar 10:00 – 16:00, iar în zilele de 20, 21, 27, 28 aprilie și 1 mai vor fi depuse între orele 11:00 – 12:00.  

La nivelul Tribunalului a fost înființat registrul „Evidență candidaturi – Alegeri locale 2024”, care va fi ținut în format electronic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
73

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
861

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
263

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...