Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

Decizia Tribunalului Botoșani îi vizează pe cei care și-au anunțat candidatura pentru Consiliul Județean Botoșani. Mai au doar o săptămână și câteva zile la dispoziție să depună actele necesare înscrierii în cursa electorală.

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri județeni, că trebuie să depună candidaturile la Tribunal.

În acest scop a fost desemnată a instanță distinctă, formată din grefier și grefier arhivar Pădurariu Lucia, respectiv Alexandrescu Otilia, care vor primi și înregistra candidaturile.

„Primirea și înregistrarea candidaturilor se va realiza în intervalul 16 aprilie – 1 mai de către serviciul registratură din cadrul Tribunalului Botoșani”, se arată în decizia instanței.

Candidaturile vor fi depuse în zilele lucrătoare, în intervalul orar 10:00 – 16:00, iar în zilele de 20, 21, 27, 28 aprilie și 1 mai vor fi depuse între orele 11:00 – 12:00.  

La nivelul Tribunalului a fost înființat registrul „Evidență candidaturi – Alegeri locale 2024”, care va fi ținut în format electronic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
764

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
73

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
298

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...