Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

Decizia Tribunalului Botoșani îi vizează pe cei care și-au anunțat candidatura pentru Consiliul Județean Botoșani. Mai au doar o săptămână și câteva zile la dispoziție să depună actele necesare înscrierii în cursa electorală.

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri județeni, că trebuie să depună candidaturile la Tribunal.

În acest scop a fost desemnată a instanță distinctă, formată din grefier și grefier arhivar Pădurariu Lucia, respectiv Alexandrescu Otilia, care vor primi și înregistra candidaturile.

„Primirea și înregistrarea candidaturilor se va realiza în intervalul 16 aprilie – 1 mai de către serviciul registratură din cadrul Tribunalului Botoșani”, se arată în decizia instanței.

Candidaturile vor fi depuse în zilele lucrătoare, în intervalul orar 10:00 – 16:00, iar în zilele de 20, 21, 27, 28 aprilie și 1 mai vor fi depuse între orele 11:00 – 12:00.  

La nivelul Tribunalului a fost înființat registrul „Evidență candidaturi – Alegeri locale 2024”, care va fi ținut în format electronic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
527

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
160

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
432

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...