Antonescu îşi linişteşte colegii aflaţi în grevă: O să ne ajutăm între noi, o să ne împrumutăm

Antonescu îşi linişteşte colegii aflaţi în grevă: O să ne ajutăm între noi, o să ne împrumutăm
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, referitor la nemulţumirea unor aleşi USL care rămân fără o sursă de venit în urma grevei parlamentare, că "nu asta e problema" şi a asigurat că cei care au nevoie vor fi ajutaţi.

Întrebat ce se va întâmpla cu unii parlamentari ai USL nemulţumiţi de recomandarea Opoziţiei de a-şi dona indemnizaţiile, Antonescu a precizat că se vor împrumuta.

"Domnul senator Ghişe este un om care a spus un lucru foarte simplu, foarte cinstit, nu văd nimic nelalocul lui. Omul a spus şi nu e numai situaţia domniei sale, că este singurul său venit. Bineînţeles că noi vom respecta, inclusiv domnul Ghişe, decizia politică pe care am luat-o şi aşa cum am spus, o să ne ajutm între noi, o să ne împrumutăm, o să ne susţinem, nu asta e problema", a declarat Antonescu, citat de NewsIn.

Ponta: Cei care au semnat vor dona banii

În ceea ce priveşte faptul că unii parlamentari USL au semnat condica la Camera Deputaţilor, liderul PSD, Victor Ponta, a spus că ei îşi vor dona banii primiţi.

"Au semnat condica pentru că asta e decizia noastră, ca la Cameră să nu participăm la plen sau la comisii, în schimb declaraţii politice, interpelări politice, lucruri care ţin de activitatea deputatului în teritoriu să se desfăşoare în continuare, iar cei care au semnat vor dona banii", a explicat liderul social-democrat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
213

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
99

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
111

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...