Aniversare la Uvertura Mall - FOTO

Timp de 3 zile, Uvertura Mall a fost polul distracției și cumpărăturilor din Botoșani. În weekendul 31 martie – 2 aprilie, aproximativ 45.000 de botoșăneni au răspuns invitație ”Hai la ziua mall-ului” și s-au bucurat de surprizele pregătite de organizatori. 

Aniversare la Uvertura Mall - FOTO

 Uvertura Mall  Stiri.Botosani.Ro

Fiecare zi de petrecere a avut un alt specific. Vineri a fost ziua dedicată prichindeilor, care au avut parte de bucurii la fiecare pas. Mascatole Disney au fost cele care i-au purtat pe cei mai fideli clienți Uvertura Mall în minunata lume a copilăriei. Miile de baloane multicolore, spectacolul Asociației Cheia Sol, zona fotografiilor amuzante și picturile pe față au făcut deliciul puștilor veniți la cumpărături cu părinții.

Anul acesta, Uvertura Mall a schimbat ziua de 1 aprilie, din una a păcălelilor în una a distracției de bună calitate. Mii de cocktailuri de primăvară, răcoritoare și cești de cafea, toate oferite gratuit,  demonstrații de bartender și superconcertul Alina Eremia au fost ingredientele unei aniversări perfecte. La ceas de seară, Uvertura Mall s-a dovedit neîncăpător. Sub ploaia de confetti, mall-ul a răsunat de hiturile actuale ale vedetei pop, cântate din mii de glasuri.

Ziua de duminică a fost destinată în totalitate familiilor. Pe scena amplasată la etajul 4 al complexului comercial a urcat îndrăgitul ansamblu de muzică populară ”Rapsozii Botoșanilor” împreună cu vestita  artistă Daniela Condurache. Spectacolul a culminat cu momentul servirii tortului aniversar și închinării unui pahar de șampanie în cinstea celor 4 ani de mall la Botoșani!

Clienții care au făcut periplu magazinelor pentru înnoirea garderobei au fost premiați instant cu sticle de vin, bijuterii, vouchere la brandurile preferate și torturi aniversare, iar unul dintre ei, Istrate Marcel Manuel, va pleca alături de partenera de viață într-o excursie la Barcelona.

Uvertura Mall rămâne locul preferat de majoritatea botoșănenilor pentru sesiunile de shopping și pentru activitățile de petrecere a timpului liber. Cu o gama diversificată de servicii și oferte, brandurile prezente în cel mai mare complex comercial din Botoșani, asigură îndeplinirea tuturor nevoilor clienților.












(P).