16 ore FĂRĂ APĂ în Dorohoi și alte localități. În Municipiul Botoșani, scăderi de presiune la etajele superioare!

Timpul estimat de rezolvarea avariei, cu tot cu repunerea sistemului în funcțiune, este de maximum 16 ore, transmite Nova Apaserv Botoșani.

16 ore FĂRĂ APĂ în Dorohoi și alte localități. În Municipiul Botoșani, scăderi de presiune la etajele superioare!

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea alimentării cu apă astăzi, 05.04.2017, începând cu ora 10.00, în localitățile de pe traseul conductei Bucecea-Dorohoi, din cauza unei avarii apărută la conducta de distrubuţie apă tratată de diametru Ø  1000 mm, în zona Cervicești.

Timpul estimat de rezolvarea acestei avarii, cu tot cu repunerea sistemului în funcțiune,este de maximum 16 ore.

Afectați de oprirea apei sunt utilizatorii municipiul Dorohoi, Leorda, Brăești, Văculești Dealu Mare, Cristești, Bălușeni, Copălău, Draxini și zona Lebăda.

În municipiul Botoșani vor apărea doar scăderi de presiune a apei la etajele superiore.

S.C. Nova Apaserv S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură abonații afectaţi că se va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrărilor.

(comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
31

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
221

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
164

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...