Angajații de la Stația Căi Ferate Trușești, instruiți de polițiști în legătură cu riscurile consumului de alcool în sectorul feroviar!

Joi, 12 septembrie 2024 a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Botoşani au desfășurat o activitate preventivă destinată reducerii riscurilor asociate consumului de alcool sau a altor substanţe în sectorul transporturilor feroviare din Romania în cadrul Campaniei naţionale  SafeRailway.

Activitatea s-a derulat la şcoala de personal organizată la Staţia Căi Ferate Truşeşti, la care au participat angajaţi cu atribuţii privind circulaţia feroviară.

Campania presupune susţinerea unor prezentări în cadrul şedinţelor de siguranţa circulaţiei din cadrul companiilor feroviare, prilej cu care să fie explicate şi prezentate riscurile la care se expun angajaţii cu atribuţii privind siguranţa circulaţiei pe calea ferată.

Activitatea a inclus o prezentare concretă a situaţiilor de risc  cu care se pot confrunta angajaţii CFR, o descriere a principalelor substanţe interzise, precum şi tipuri de comportamente care trebuie să fie semnalate poliţiştilor.

Activităţi similare vor fi derulate pe tot parcursul derulării campanie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum funcționează ceasul cu cuc!

astăzi, 07:15

Americanii, japonezii si romanii isi doteaza fabricile cu un ceas inteligent, cu cuc. America Ora 8: Cucu-cucu, bine-ati venit la lucru! Ora 12: Cucu-cucu, pauza de lucru! Ora 17: Cucu-cuc...

Calendar ortodox, 18 septembrie: Sf. Ier. Eumenie, Episcopul Gortinei; Sf. Mc. Ariadna

astăzi, 07:00

Sfântul Eumenie a trăit în secolul al 7-lea d.Hr. De tânăr a renunțat la averea sa, pe care a împărţit-o săracilor și, urmând lui Hristos, s-a călugărit. S-a nev...

Psihologul botoșănean Gabriela-Dana Pușcașu, despre gestionarea comportamentului copilului în grup la Conferința ABA!

Tuesday, 17 September 2024

Gabriela-Dana Pușcașu, BCBA și psiholog cu drept de liberă practică în domeniul psihopedagogiei speciale, se va alătura în calitate de speaker cu o temă de interes care vizează ges...