Amenda avocatului Petrovici, redusa la jumatate!

Amenda avocatului Petrovici, redusa la jumatate!

 Dragos Bujorean  

Procurorul de caz din dosarul talhariei de 37.000 de euro a decis reducerea cuantumului amenzilor judiciare aplicate avocatului Bogdan Petrovici, care este aparatorul Andreei Mihalache in acest dosar.

Avocatul Bogdan Petrovici a depus o contestatie prin care a solicitat scutirea de amenda judiciara, insa in urma analizarii acesteia procurorul Dragos Bujorean a dispus reducerea cuantumului.

Petrovici a primit o amenda de 5.000 de lei, pentru impiedicarea desfasurarii unui act de urmarire penala, precum si o amenda de 3.000 de lei, pentru refuzul asigurarii apararii clientei.

"In urma analizarii motivelor invocate in cererea de scutire, a fost redusa amenda de la 8.000 de lei la 4.000 de lei. In sarcina dumnealui au fost retinute doua amenzi judiciare, o amenda a fost redusa de la 3.000 de lei la 2.000 de lei, iar o alta amenda a fost redusa de la 5.000 de lei la 2.000 de lei", a declarat procurorul Dragos Bujorean, purtator de cuvant in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani.

Avocatul Bogdan Petrovici a declarat ca va contesta in instanta amenzile primite.

"Aceste amenzi care mi-au fost date sunt abuzive si nelegale si au fost aplicate in baza unor temeiuri juridice contradictorii", a declarat avocatul Bogdan Petrovici.

Ceilalti doi avocati din acest dosar, Cristian Popovici si Dinu Buceceanu, care de asemenea au fost amendati, inca nu au contestat, dar au spus ca vor face acest demers.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
122

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
885

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
415

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...