AGENDA DE DUMINICA

AGENDA DE DUMINICA

Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache - Fata babei si fata mosneagului

25 IANUARIE - Duminica

Orele 11.00 si 12.30 - Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache

Cei mici vor patrunde din nou in universul povestilor, intalnindu-le pe Fata babei si fata mosneagului. Nemuritoarea poveste este o pilda despre marinimie in legatura cu familia si aduce in atentia copilului contrastul dintre oamenii buni, cinstiti si harnici care-si indeplinesc munca lor cu dragoste si voie buna, si cei "clevetitori", "rai la suflet" si lenesi care-i dispretuiesc pe cei pe care-i intalnesc in cale.

Regia este semnata de Valentin Dobrescu, scenografia de Mihai Pastramagiu, iar Constantin Panaite asigura fundalul muzical. Din distributie fac parte actorii: Mihaela Nistorica, Ramona Hriscu, Ibica Leonte, Florin Iftode, Mihaela Stempel si Aurica Dobrescu.

Ora 18.00 - La Teatrul Mihai Eminescu puteti revedea spectacolul O poveste foarte simpla. Spectacolul este regizat de georgianul Andro Enukidze, iar scenografia apartine lui Aivengo Celidze. 

"In ultima vreme lumea a devenit mult prea pragmatica. Lumea ar trebui sa invete, din nou, sa viseze! Societatea in general a ajuns la un anumit grad de civilizatie. Avem multe drepturi si multa libertate. Multumim lui Dumnezeu ca traim in tari democrate! Asta este foarte bine! Dar mi se pare ca in regimurile totalitare puteam sa visam mai mult! Si aveam dorinta de a visa mai mult si mai frumos! In timpurile de acum, chiar daca avem rezultate pozitive in multe domenii, totusi am devenit prea pragmatici. Spectacolul meu nu lupta cu pragmatismul. Doar ca vreau sa amintesc spectatorului ca oricat de ocupati am fi cu problemele zilnice, cele mai importante pe lume raman tot dragostea , prietenia, bunatatea, posibilitatea de a visa ! Visele dau rezultate bune in viata oamenilor!", spune regizorul georgian.

Orele 11.00, 15.00 si 19.00 - Cinefilii sunt asteptati la Cinematograful Unirea din Botosani, pentru a viziona comedia americana Nunta cu Bucluc. Michael, Albert, Stanley si Sefa sunt: afemeiatul, baiatul cel bun, ciudatelul si petrecaretul. Sunt pe cale sa implineaca 30 de ani, dar se simt si se poarta ca la 16. Se imbata, alearga dupa femei, se poarta urat si provoaca haos oriunde se duc. Dar fratele mai mic al lui Michael, Sione, urmeaza sa se casatoreasca, ceea ce schimba complet situatia. El le da baietilor un ultimatum: la nunta lui sa vina insotiti de iubite la care tin cu adevarat. Cei patru au o luna ca sa reuseasca performanta. Orele la care puteti intra in sala sunt: 11.00, 15.00 si 19.00, iar pretul unui bilet este de 4 lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
14

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...

Bucurie într-o parohie din Botoșani: IPS Teofan a botezat cea de-a cincea fetiță a preotului Ionuț! (Foto)

astăzi, 07:32
249

În cea de-a doua duminică a Triodului, a Întoarcerii fiului risipitor, Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a oficiat Sfânta și Dumnezeia...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Mucenic Conon din Isauria şi Conon Grădinarul

astăzi, 06:58
21

Sfântul Mucenic Conon a trăit pe vremea Sfinţilor Apostoli şi era din satul Vidania, din ţara numită Isa­u­ria. Era fiul unui bărbat păgân care se numea Nestor, iar mama sa ...