Afaceri deschise în spații închiriate de la școli

Afaceri deschise în spații închiriate de la școli
Pentru a-și crește veniturile proprii, unele unități de învățământ din municipiul Botoșani care au spații libere le oferă spre închiriere.

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de săptămâna aceasta sunt și două proiecte de hotărâri care se referă la închirierea unor astfel de spații la Colegiul Economic "Octav Onicescu" și la Școala nr.6.

La Colegiul Economic, cei care solicită punerea la dispoziție a unor spații vor să deschidă un atelier de reparații încălțăminte și unul pentru comercializarea unor produse de patiserie, iar la Școala nr. 6 se solicită închirierea a patru săli de clasă de către Fundația ecologică Green Education, pentru o perioadă de trei ani, cursurile fundației urmând a se tine de luni până sâmbătă de la ora 14.00 la 20.00.

"Fiecare director este interesat să valorifice cât mai bine spațiile astfel încât să aibă fonduri care ajută undeva instituția de învățământ pentru a-și realiza anumite proiecte. Atâta timp cât spațiile respective nu afectează desfășurarea în bune condiții a procesului instructiv-educativ nu sunt probleme. Fiecare director trebuie să administreze foarte bine unitatea astfel încât să își poată asigura și acele venituri proprii de care are nevoie", a declarat viceprimarul Cătălina Lupașcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii indemnizațiilor de handicap își vor primi drepturile bănești începând de mâine!

astăzi, 17:11
2

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav;- Bugetul personal complementar lunar pentru adultul cu handicap grav;- Indemni...

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
165

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...

Pompierii din Botoșani, chemați în ajutor la Salcea! De la ce a pornit focul și care au fost pagubele

astăzi, 15:15
220

Incendiul s-a manifestat cu degajări foarte mari de fum, norul de fum fiind vizibil de la mare distanță.Având în vedere intensitatea fumului negru, populația a fost avertizată pri...