Propunere de arestare preventivă a principalului suspect în cazul împușcăturilor din municipiu

 Propunere de arestare preventivă a principalului suspect în cazul împușcăturilor din municipiu
Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani efectuează cercetări faţă de Zmău Emanuel,  de 34 de ani, din municipiul  Botoşani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor în formă calificată.

S-a reţinut că, în seara de 26.10.2013, în jurul orei 21:50, învinuitul a efectuat mai multe focuri de armă letală asupra unei persoane aflată pe o stradă din municipiul  Botoşani.

Învinuitul a fost reţinut pe timp de 24 de ore şi urmează a fi prezentat Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă, pe timp de 29 de zile.

"Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrunte principiul prezumţiei de nevinovăţie", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
114

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...

Botoșănean adus sub escortă din Austria, băgat direct în penitenciar!

astăzi, 14:01
86

Printre cele 9 persoane se află și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Botoșani.Botoșăneanul era dat în urmărire internațională pentru săvârşirea de infracţi...

Moarte cruntă pentru un șofer român în Belgia, chiar sub ochii soției. Cineva a aruncat un capac de canalizare în cabina TIR-ului!

astăzi, 12:35
678

Șoferul român de TIR a fost victima unui act șocant de violență petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai 2024, când cabina sa a fost lovită de un capac de cana...