Adversar pus la pamant cu ajutorul socurilor electrice, intr-un bar din Botosani!

Dupa bataile cu cutite si bate, botosanenii au inceput sa isi trateze adversarii si cu socuri electrice!

Joi seara, in jurul orei 20.45, printr-un apel de urgenta, gestionara unui bar din municipiul Botosani a solicitat interventia politistilor, sesizand ca in local are loc un scandal. La fata locului s-a deplasat o patrula mixta a Politiei si Jandarmeriei, care a constatat ca scandalul era aplanat.

"Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca scandalul a fost declansat de catre B. Adrian, de 46 de ani, care fiind sub influenta bauturilor alcoolice s-a asezat la o masa la care se aflau I. Andrei, de 21 de ani, si B. Cosmin, de 19 ani, ambii din municipiul Botosani. Initial, B. Adrian a discutat cu cei doi tineri, insa dupa circa 15 minute, pe fondul unui conflict spontan, I. Andrei si B. Adrian s-au lovit reciproc", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

In acest timp, in conflict au intervenit si V. Iulian si B. Cosmin, ambii in varsta de 19 ani. V. Iulian avea asupra sa un dispozitiv de tip electrosoc, cu care i-a aplicat lui B. Adrian un soc electric in zona toracelui, in urma caruia B. Adrian a cazut la pamant.

Toate persoanele implicate in scandal au fost identificate de catre echipajul sosit la fata locului si conduse la sediul politiei pentru cercetari. Cu ocazia audierii, numitul B. Adrian a precizat ca, in momentul altercatiei, I. Andrei i-ar fi sustras si suma de 50 lei, aspect care nu s-a confirmat pe parcursul cercetarilor.

"Fata de suspectul V. Iulian au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de port fara drept si folosire in locuri publice a unui dispozitiv pentru socuri electrice", a completat comisar Manuela Ieremie.

Totodata, pentru provocare si participare la scandal in locuri publice, toti cei implicati au fost sanctionati contraventional, fiindu-le aplicate amenzi in cuantum de 200 lei fiecare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...