Adolescenta tinuta la usa de fratiorul de 8 ani!

Adolescenta tinuta la usa de fratiorul de 8 ani!


arhiva

Un copil de 8 ani, din Botoşani, a pus pe drumuri pompierii după ce a încuiat uşa de la intrare, astfel că sora lui de 14 ani, ajunsă acasă spre miezul nopţii, nu a mai putut intra în casă! Copilul era singur şi dormea când angajaţii ISU au reuşit să intre prin balcon, cu ajutorul unei autoscări, în apartamentul situat la etajul IV.          

Adolescenta le-a spus pompierilor că le-a solicitat sprijinul speriată că băiatul ar fi păţit ceva rău, chiar dacă micuţul fusese lăsat singur în apartament până la acea oră. 

"O adolescentă de 14 ani, încuiată afară din neatenţie de fratele său mai mic, a fost ajutată de pompieri să intre în casa părintească. Ajunsă acasă puţin înainte de miezul nopţii trecute, adolescenta a realizat că nu poate intra în apartamentul unde locuieşte cu familia sa, situat la etajul IV al unui bloc de pe strada Parcul Tineretului. Mai mult, fratele său mai mic, deşi se afla în casă, nu îi răspundea la uşă. Speriată că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău, tânăra a solicitat sprijinul pompierilor", informează comunicatul ISU Botoşani.

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani s-a deplasat la faţa locului şi cu ajutorul unei autoscări a urcat până la nivelul etajului IV.

Unul dintre pompieri a deschis forţat geamul la dormitor şi a intrat în apartament. Baiatul de 8 ani a fost găsit dormind. Împreună cu pompierii, a deschis uşa surorii lui.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
182

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
646

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
243

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...